Kolekce prádla jaro/léto 2013

Kolekce prádla jaro/léto 2013

Letošní kolekce prádla LISCA je romantická, smyslná, elegantní, podtrhující ženskost. Vyberete si z plně funkčního a pohodlného prádla až po svatební kolekci. Materiály jsou vysoce kvalitní, pohodlné i přírodní. Představme si letošní novinky. Spodní prádlo Selection


Letošní kolekce prádla LISCA je romantická, smyslná, elegantní, podtrhující ženskost. Vyberete si z plně funkčního a pohodlného prádla až po svatební kolekci. Materiály jsou vysoce kvalitní, pohodlné i přírodní. Představme si letošní novinky.

Lisca Selection Mystic

Spodní prádlo Selection

Prádlo Selection – půvab a rouška tajemnostiLisca Selection Glow Spodní prádlo Selection odhaluje dokonalou ženskost. Smyslnost a eleganci  zvýrazňuje  jemné plisé a hra dvoubarevnosti. Tělesné křivky  můžete snadno  zvýraznit v různých podprsenkách a kalhotkách. Nová kolekce prádla  Lisca Selection  vyzařuje  rafinovanost a osudovost, současně pak můžete  prádlo, např. odvážný top nebo bodyliner použít jako elegantní  oblečení  pro večerní příležitosti. Budete okouzlující a velmi svůdná.

Spodní prádlo Fashion

Prádlo Fashion – ženská smyslnost Lisca Fashion NaomiSpodní prádlo Fashion charakterizuje romantická něžnost v diskrétních pastelových  odstínech. Jarní svěžest se odráží v zářivé korálové krajce, v rozkošné výšivce měděných odstínů, v módní modré, jemné pudrové a pískové, bílé odstíny pak podtrhují  ženskost  celé kolekce. Linie dámského prádla tvarují  ženské křivky a díky různým modelům jsou vhodné pro všechny ženy. V prádle Lisca Fashion budete romantické a něžné, současně sebejisté, elegantní a svůdné při každodenních  povinnostech i v okamžicích svádění.

Spodní prádlo Cheek

Prádlo Cheek by Lisca – romantika v příroděCHEEK BY LISCA-SPIR#38B4DCB V kolekci prádla Cheek by Lisca se můžete oddat hravému kombinování barev a modelů. Přírodní materiály nadchnou v jemných lila a tělových odstínech, potištěných nebo jednobarevných a umožňují nesčetné možnosti kombinací. Jestli chcete být ještě  více romantické,  oblečte se  do jemných  pudrově růžových nebo pískových odstínů s diskrétním potiskem vždy aktuálních puntíků nebo žakárových květinových vzorů.  Budete se cítit mladistvě, hravě a především pohodlně.