Očima blogerky: 7 must-have kousků na podzim 2013

Očima blogerky: 7 must-have kousků na podzim 2013

Přiblížil se čas příprav na podzimní sezónu, v obchodech vystřídaly nové kolekce slevové zboží a my začínáme číhat na skvělé podzimní oblečení. Přinášíme vám tipy na sedm trendy kousků, které prostě musíte mít ve skříni! Následující kusy oblečení mají n


Přiblížil se čas příprav na podzimní sezónu, v obchodech vystřídaly nové kolekce slevové zboží a my začínáme číhat na skvělé podzimní oblečení. Přinášíme vám tipy na sedm trendy kousků, které prostě musíte mít ve skříni!

7 must-have  kousku na podzim 2013 - polyvore - Daniela Ramirez - kopie

Následující kusy oblečení mají něco společného: jsou velkým hitem nastávající podzimní sezóny, snadno se kombinují s mnoha věcmi a příjemně se nosí. Zajímá vás, co to tedy bude? Pak pokračujte ve čtení!

„Seprané“ džíny nebo jeggins

Obtáhlé džíny, nebo jejich pohodlnější varianta jeggins  (legíny, které vypadají jako džíny, vyrobené ze stretchového materiálu) v jednobarevném provedení se sepraným celoplošným efektem vám nesmí v šatníku chybět. Před pár lety byly takové kalhoty módní katastrofou, nyní však zažívají velký comeback.

7 must-have  kousku na podzim 2013 - polyvore - Flavia Desgranges - kopie

High-low tričko nebo svetr

Svetr nebo top s prodlouženým zadním dílem (anglicky high-low cut) je trendy, vypadá skvěle a je příjemný na nošení. Už se nestane, že vám při sezení fouká na záda! Nejsnadněji nositelný je pochopitelně v bílé či černé barvě, které se snadno kombinují. Nebojte se ale vyhlédnout si tmavě zelenou, švestkově modrou, šeříkově fialovou či vínovou, které jsou jedny z hlavních barev podzimu.

„Áčková“ sukně

Sukně začínající v pase a rozšiřující se do tvaru písmene A dolů je módní nezbytností! Tento střih sukně totiž perfektně zakryje jakoukoli nedokonalost v oblasti bříška nebo zadečku, působí žensky a mladě. Na výběr je mnoho délek, materiálů, potisků a barev.

7 must-have  kousku na podzim 2013 - polyvore - Flavia Desgranges - kopie

Vysoké šněrovací boty

Boty na šněrování budou letos in! Na podpatku i bez něj, boty sahající nad kotníky se šněrováním působí dobře na noze a opticky prodlužuje nohu. Klasické barvy v botníku můžete doplnit ale i veselejšími a barevnějšími variantami!

Lehký kabátek

Podzimními kabátky letošní kolekce přímo překypují, různorodé střihy a styly dávají na výběr i nejnáročnějším zákazníkům. Tři největší hity sezóny? Kabátky se zcela jednoduchým střihem, army/safari styl a dlouhé pletené kabátky (svetrové materiály).

Špičatý statement náhrdelník

Nápadný kovový náhrdelník s hroty, špičkami, řetízky a přívěsky perfektně ozvláštní jednoduché topy, svetry i šaty, které jsou na podzim v kurzu.

Klobouk

Klobouky se v česku před pár desítkami let téměř úplně vytratily. Teď se ale naštěstí tyto vysoce módní a elegantní pokrývky hlavy vrací do ulic! Pořiďte si klobouk i vy! Text: Natalie K., Foto: Polyvore.com, Lookbook.nu – Daniela Ramirez, Flávia Desgranges [gallery ids="13778,13777,13776,13775,13773,13772,13771,13774"]