Kombinování výborného vína a jídla nikdy nebylo tak snadné

Sdílet článek

Reklama
Reklama

Rádi si k obědu či večeři dopřejete sklenku vína, ale nejste si jisti správným výběrem? Toto dilema za vás jednou provždy vyřeší kolekce BISTRO WINE. Ať už máte rádi bílé nebo červené maso, smetanové omáčky, nebo si rádi pochutnáte na salátu, výběr vhodné odrůdy už řešit nemusíte. Díky předem stanovené ideální kombinaci vína a pokrmů, sestavené sommeliery, bude vaše volba vždy tou správnou.

 

Bistro Wine Chicken and salad

Svěží víno s vůní muškátu a broskví s jemně kořenitou chutí, které je perfektní v kombinaci s drůbežím, rybou nebo vítaným zpestřením jídelníčku v podobě zeleninových salátů. Díky lehkému obědu si udržíte linii, ale také budete mít dost energie pro zvládnutí pracovních povinností. Doporučená teplota podávání: 9–11 °C. Doporučená cena: 99 Kč.

 

Bistro Wine Creamy sauce

Suché bílé víno, které představuje skvělou volbu k jídlu na základě smetanových omáček, ať již jsou to těstoviny, drůbeží maso nebo například zapékaná zelenina. Citrusové tóny ve vůni jsou doplněny příjemnou kyselinkou, která je ideální kombinací k plné chuti vašeho pokrmu. Doporučená teplota podávání: 9–11 °C. Doporučená cena: 99 Kč.

 

Bistro Wine Asia food

Pro milovníky výrazných, kořeněných či ostrých jídel se skvěle hodí právě Bistro Wine Asia food. Skvěle doplní například kořeněná jídla, kari nebo také úpravy masa ve stylu wok. Díky svému aroma, a především plnější polosuché chuti se nenechá zastínit výrazností pokrmu. Vytvoří tak perfektní harmonii pro vaše chuťové pohárky.  Doporučená teplota podávání: 9–11 °C. Doporučená cena: 99 Kč.

 

 

Bistro Wine Red meat

Není pochyb o tom, že k červenému masu patří sklenka červeného vína. Doporučujeme víno, jehož výraznost a charakteristická tříslovinka zvýrazní chuť pokrmu. Právě takové je víno Bistro Wine Red meat, které díky své plnosti a lehké kořenitosti skvěle ladí například ke steaku nebo pečeni. Doporučená teplota podávání: 13–15 °C. Doporučená cena: 99 Kč. 

 

Bistro Wine Red souce

Gastronomickým partnerem italské kuchyně, především oblíbených těstovin s rajčatovými omáčkami, je Bistro Wine Red sauce. Předností vína s jemně rubínovou barvou je lehká vůně peckového ovoce, chuť s jemnou tříslovinou a příjemná kyselinka, která podpoří kořenitost a výraz vašeho jídla. Doporučená teplota podávání: 13–15 °C. Doporučená cena: 99 Kč.

 

 

Vína z kolekce BISTRO WINE jsou k dostání na e-shopu www.osobnivinoteka.cz  a v prodejnách Billa.

 

Reklama

Doporučujeme

„Měl by to přece vědět“: Jak nevyřčená očekávání tiše podrývají blízkost

Ve vztazích často netrpíme nedostatkem lásky, ale nadbytkem nevyřčených očekávání. Doufáme, že druhý pozná, co potřebujeme. A když nepozná, cítíme se zraněně, i když...

Zdravé sladkosti: Letní dezerty, které hýčkají tělo i duši

Když ovoce zpívá na talíři, léto chutná ještě lépe. Jak si dopřát sladké bez výčitek? Objevte recepty, které spojují zdraví s radostí. Ovocné symfonie na...

Největší pasti na bakterie u vás doma. Na tyhle věci raději sahejte s rozmyslem

Možná si myslíte, že největší semeniště bacilů je vaše toaleta. Jenže opak je pravdou. Koupelnu většina z nás pravidelně čistí, zatímco jiné předměty bereme...

Simona Stašová jako studnice energie: Dědictví Bohdalové i vlastní vášeň

Simona Stašová je důkazem, že vitalita může být nejen otázkou genetiky, ale především disciplíny, vášně a neochvějné oddanosti řemeslu. Na jevišti srší silou připomínající...

Unavená, nikoli líná: O ženské únavě, která si zaslouží být vyslyšena

Mnoho žen prožívá každý den s pocitem, že chvíle klidu musí být vykoupena výkonem. V okamžiku, kdy se zastaví, přichází neklid. Vina. Hlasy v...

Šikland uzavře léto velkolepou derniérou – akční divadla, poslední ohňová show a netradičně i móda

Tradiční derniéra v největším přírodním zábavním parku v Česku Šikland se letos ponese ve výjimečném duchu. Poslední prázdninový víkend, 30. a 31. srpna, nabídne Šikland to nejlepší...

Retro citrusové želé je zpátky na scéně. Udělejte si ho doma a vraťte se do dětství

Pamatujete na ty barevné, cukrem obalené půlměsíčky, které voněly po citronech a pomerančích? Citrusové želé patřilo mezi sladkosti, které znala snad každá rodina. Bylo...

Design, výkon a technologie: to je letní MUST HAVE od Niceboye. Zasoutěžte si o tuhle stylovku!

Léto je ideální čas na aktivní životní styl! Ať už holdujete běhání, cyklistice nebo trávíte dovolenou horskými túrami, chytré hodinky jsou rozhodně MUST HAVE....

Zář jako hvězda: Umění péče o pleť v horkých letních dnech

Když slunce líbá tvář, pleť vypráví příběh. Jak ji udržet svěží a plnou života i v parném létě? Odhalte triky, které promění péči v...

Chuť léta: Recepty, které roztančí vaše chuťové pohárky

Když letní vánek nese vůni ovoce a bylinek, kuchyně se mění v umělecké plátno. Jak připravit pokrmy, které oslavují léto 2025? Ponořte se do...

Rizoto třikrát jinak. Zkuste tento oblíbený pokrm v různých variantách

Rizoto patří mezi pokrmy, které jsou na první pohled jednoduché, ale když se udělají správně, promění se v lahodnou delikatesu. Základem je kvalitní rýže...

Láska v drobnostech. Naučte se, jak správně prohloubit vztah 

Když letní slunce roztápí starosti, láska kvete v drobnostech. Jak prohloubit svůj vztah v létě 2025? Objevte gesta, která spojují srdce. Malá gesta, velké příběhy Léto...

Zapomeňte na zničené konečky. Jak přežít léto s krásnými vlasy?

Léto je krásné období, ale vlasy v něm dostávají pořádně zabrat. Slunce, chlor, mořská voda… všechno to, co milujeme, může naše vlasy ničit. Naučte...

Jak skladovat vejce, aby vydržela čerstvá klidně i rok? Trik našich babiček funguje dodnes

Vejce patří k nejvděčnějším potravinám. Jsou plná kvalitních bílkovin, minerálů i vitaminů, mají málo kalorií a v kuchyni se dají použít na tisíc způsobů....

Venku léto, uvnitř zima: jak si s touhle kombinací poradit, a přitom být stylová?

Léto nás, co do výběru outfitu, umí pěkně potrápit. Zvlášť, chodíte-li do kanceláře. Ráno po cestě se pečete v halence jako v sauně, a pak vás...
Reklama
Reklama