Módní trendy 2015

Módní trendy 2015

V letošním roce bude módní téměř vše. Trendy bude celá škála stylů – od safari oblečení v barvě khaki, přes 60. léta až po námořnické vzory. Módní barvy TOP barvou pro rok 2015 se stala Marsala, což je zemitý rudý odstín s hnědými odlesky. Barva byla vybrána kvůli


1V letošním roce bude módní téměř vše. Trendy bude celá škála stylů – od safari oblečení v barvě khaki, přes 60. léta až po námořnické vzory.

Módní barvy

TOP barvou pro rok 2015 se stala Marsala, což je zemitý rudý odstín s hnědými odlesky. Barva byla vybrána kvůli tomu, že vyzařuje stabilitu, důvěryhodnost a sebejistotu. Jedná se o velice smyslnou, plnou, delikátní a elegantní barvu. V letošním roce budou IN i další hřejivé tóny jemných odstínů. Marsala patří mezi skvělé odstíny, které sluší nejen ženám, ale i mužům. Tuto barvičku je pak možno kombinovat s neutrálními barvami, zejména s těmi, které mají hřejivé tóny (např. šedo-hnědá nebo šedá barva). Dále tento odstín vypadá moc dobře vedle jantarové, zlatavé žluté, zelené barvě a jejím odstínů (např. tyrkysový, modrý, lahvový odstín atd.).

Pastelové barvy

Pokud jste zastánkyní jemných pastelových barev, tak i ty lze letos nosit. Tyto odstíny se však příliš nekombinují, takže pokud se rozhodnete pro pastelové barvičky, doporučujeme pořídit si ve stejné barvě různé kousky (např. šaty Guess, kalhoty, tričko Guess atd.).

Módní styly pro rok 2015

Pro rok 2015 bylo jako módní označeno více stylů. Budete si moct obléct téměř cokoli. V obchodních domech rozhodně nepřehlédnete oblečení inspirované 60. léty, námořnický styl, černobílý styl a mnoho jiného.

60. léta

V letošním roce se vrátíme zpět do 60. let, neboť bude IN oblečení právě z této doby. Proto nezapomeňte vybavit svůj šatník obuví nad kolena, tvídovými sukněmi, oblečení s velkým límcem či brýlemi s růžově barevnými skly. Oblečení by mělo být v jasně zářivé oranžové, růžové či purpurové. K dispozici bude také oblečení v limetkové zelené, modré, žluté a broskvově růžové, které si vzalo  inspiraci právě v 60. letech.

Námořnický styl

Letos se také dočkáte námořnického stylu, který je takovou jistotou. Oblečení v modro-bílé kombinaci se bude nosit jak v klasické, tak i moderní variantě. Na rozdíl od jiných let, kdy byl tento styl moderní, se letos bude opírat hlavně o detaily. Na oblečení budou vynikat zlaté knoflíky a kapsy. Nosit se budou hlavně sáčka, proužkované šortky, roláky a límečky.

Oblečení v černobílé

Černá a bílá barva patří ke stálicím u Chanelu. Tato kombinace barev se však v dřívějších letech objevovala pouze v jednoduchých proužcích. V letošním roce se však dočkáte různých geometrických ploch a asymetrických proužků v černo-bílém provedení.

Vrstvení

Také nás čeká vrstvení, které v dřívějších letech získali na oblíbenosti. V roce 2015 však můžete čekat mnoho neotřelých způsobů, jak oblečení kombinovat.

Vhodné šperky k oblečení

Všechno pořízené oblečení pro letošní rok je důležité obohatit také nějakým vhodným doplňkem (např. šperky Guess). Ty vám totiž perfektně doplní outfit a udělá ho svým způsobem jedinečným. Kombinujte proto své oblečení s různými doplňky.