Na čem my ženy nejčastěji ujíždíme? Tentokrát ve znamení mlsání!

Na čem my ženy nejčastěji ujíždíme? Tentokrát ve znamení mlsání!

Určitě znáte ten pocit, kdy se vaše chuťové pohárky zblázní a vy najednou nevíte, co byste zblajzla jako první. Jestli tabulku mléčné čokolády, domácí větrníky s karamelovou polevou, nebo chlebíčky, které vám přímo před nos naservírovala vaše babička. Pokud vás tu a t


deliciousUrčitě znáte ten pocit, kdy se vaše chuťové pohárky zblázní a vy najednou nevíte, co byste zblajzla jako první. Jestli tabulku mléčné čokolády, domácí větrníky s karamelovou polevou, nebo chlebíčky, které vám přímo před nos naservírovala vaše babička. Pokud vás tu a tam „honí“ mlsná, inspirujte se tím, čím ji nejčastěji zahánějí naše čtenářky. Upozorňujeme, že dnešní článek vám nevšední chutě klidně může přihrát.

 

Chlebíčky, jednohubky a slané

White wine | Italy „I když se říká, že my ženy se můžeme po sladkém utlouct, u mě to je to spíš naopak. Já ulítávám na všem, co je slané. Poslední dobou u mě vítězí jednohubky ve formě křupavé bagety s pikantní pomazánkou, kouskem uzeného lososa, červené papriky, nebo s kouskem kvalitní uzeniny. Když jdu kolem krámu, kde se takovéto mňamky prodávají, nikdy neodejdu s prázdnou,“ směje se Kateřina (33).  

Tučné a prémiové sýry: Neznám nic lepšího

„Pokud si chci udělat radost, zamířím do nejlepší sýrárny široko daleko, na náměstí v našem městě a je mi jasné, že tam zase nechám víc, než jsem měla v úmyslu. Zapomeňte na blafy, co prodávají v supermarketech a ochutnejte kvalitu. Já se můžu utlouct po smetanovém sýru s plísní, který všichni známe pod názvem gorgonzola. Pokud s plísňáky máte už nějakou tu zkušenost, sáhněte po její pikantní verzi. U nás doma jsme si ji zamilovali všichni,“ říká Marcela (35).   Giant chocolate cupcake <3 #PANDORAvalentinescontest

Čokoláda, ořechy a zákusky

„Poslední dobou se mi zdá, že vůbec nic nestíhám podle plánu, ale to mi vůbec nebrání v tom, abych se vykašlala na starosti a udělala si každý den čas jenom pro sebe. Právě v tuto chvilku se rozmazluji luxusní čokoládou z různých koutů světa. Zbožňuji hořkou s rozdílnými podíly kakaa, ale i mléčnou ( tu si však připravuji doma). Ujíždím také na výrobě domácích pralinek, které plním ořechy, lentilkami, ale i nugátem, nebo kapučíno krémem. Všichni v rodině se mohou po mých bonbónech utlouci a já dokonce uvažuji o tom, že si otevřu soukromou čokoládovnu, kde budu mimo jiné hostům servírovat i nadýchané čokoládové dorty,“ uzavírá Tereza (28).  

Zobu kakaové boby

„Začala jsem hubnout a tak jsem dala vale čokoládě a sáhla po pražených kakaových bobech a musím říct, že jsem nikdy nejedla nic lepšího. Můžu je vřele doporučit všem, co milují čokoládu, ale zároveň si musí hlídat váhu.“ Lucie (26).