Vzory léta 2012

Dominují také výrazné syté tóny. Z barev převládá teplá oranžová v kombinaci s kontrastní modro-fialovou paletou. Materiálově vede syntetické hedvábí. Střihy jsou volné, vzdušné s prvky asymetrie. Objevují se nápadité prostřihy. A do popředí se dostávají i zdánliv


Dominují také výrazné syté tóny. Z barev převládá teplá oranžová v kombinaci s kontrastní modro-fialovou paletou. Materiálově vede syntetické hedvábí. Střihy jsou volné, vzdušné s prvky asymetrie. Objevují se nápadité prostřihy. A do popředí se dostávají i zdánlivě nesourodé kombinace.

Po vzoru Aztéků

Aztécké vzory jsou nejžhavější novinkou. Pořiďte si také například tyrkysové slimky v tříčtvrteční délce. Studené tóny moře si žádají oživit teplou barvou slunečních paprsků. Proto k nim oblékněte oranžovou tuniku s ozdobnými prostřihy na ramenou a obujte látkové sandálky na lýkové platformě.

Čtěte také: Turecké kalhoty, alias aladinky

 

Tisíc a jedna noc

Inspirujte se tajemným orientem a po vzoru pohádkové Šeherezády se zahalte do květinových vzorů. V asymetrické poloprůsvitné tunice se spadlým ramenem budeme nepřehlédnutelná.

 

 Čtěte také: Labutěnky 

 

 

Proti „proudu“

Dlouho bylo zažito, že dva vzory se nemíchají. To už však neplatí. Nové tendence předčily stará pravidla a do módního popředí se dostává hravé prolínání. K tričku s hadím vzorem, který se už několikátou sezónu drží na fashion žebříčku, bez obav oblékněte harémové kalhoty s imaginárním potiskem. Dbejte však na barevnou harmonii.

Čtěte také:  Plavky, které budou lichotit vaší postavě!

 

Indiánské léto

Nechte se inspirovat prvky hippie. Ve volném čase oblékněte sukni s laclem, a jednoduché tílko s aztéckým vzorováním. Celý outfit poté doplňte copánkovou koženou čelenkou, sandálky ve stejném provedení a koženými pletenými náramky.

Čtěte také: Podtrhněte svou ženskost trendy tunikou

V květinovém obležení

Květinové vzory vás rozzáří! A nemusí být jen na tílkách, tričkách nebo halenkách. Dekor květin vypadá skvěle i na kalhotách. Pokud navíc zvolíte cigaretový střih v délce ke kotníkům a doplníte je tunikou s prodlouženými spadlými rukávy, nemůžete „šlápnout vedle“. Nezapomeňte ani na lýkovou maxitašku a sandálky, jak jinak, než na moderní platformě. 

Text: Jana Tobrmanová, Foto: New Yorker