Tajemství sexappealu Alice Bendové

Nejvíce je dostaly ústřice "Mám na otevírání už grif. Nepotřebuji ani specielní rukavice. Stačí utěrka. Pořád mám deset prstů,zatím žádné zranění," smála se Alice, která prý ústřice doslova miluje. "Musím říct, že jsem doslova ústřicožrout. Dokonce dnes, než jsem


Nejvíce je dostaly ústřice

"Mám na otevírání už grif. Nepotřebuji ani specielní rukavice. Stačí utěrka. Pořád mám deset prstů,zatím žádné zranění," smála se Alice, která prý ústřice doslova miluje. "Musím říct, že jsem doslova ústřicožrout. Dokonce dnes, než jsem jela do Augustine hotelu, jsem doma snědla osm ústřic. Miluju je tak, že si je kupuju velmi často domů," prozradila.

Tajemství sexappealu Alice Bendové

Na otázku zda tedy za jejím neskutečným sexappelem stojí ústřice, které jsou známým afrodiziakem, prozradila. "Díky za kompliment. Třeba to tak je. Dá se možná tedy říct, že pokud chcete být sexy, dejte si denně ústřice," smála se Alice, která zároveň přiznala, že je už definitivně rozhodnutá pro rozvod s Václavem Bendou a dokonce je i připravená na nový vztah.

"Nebráním se tomu. Za manželstvím jsem udělala tlustou čáru a nevidím šanci, že bychom se znovu dali dohromady," přiznala.

Čtěte také: Coco Chanel královna francouzské módy

Kateřina Brožová přiznala

že před rokem bohužel v jedné restauraci, kde ústřice běžně nepodávají, snědla ústřice, které nebyly čerstvé. "Dostala jsem alergickou reakci. Přišla za 24 hodin a takhle špatně mi teda dlouho nebylo. Bylo to opravdu příšerné. Špatně bylo všem, kteří se mnou ten večer na ústřicích byli. Od té doby jsem hodně opatrná a jím ústřice jen v restauracích, kde jsem si jistá, že jsou čerstvé," dodala Brožové, které šéfkuchař Miroslav Grusz dal školení o tom, jak pozná čerstvou ústřici.

Tajemství sexappealu Alice Bendové

Marian Vojtko si dopřál ústřice poprvé

Přiznal, že to není úplně jeho šálek kávy a raději dal přednost jiným lahůdkám. "Nejvíc jsem byl hotový ze specielní polévky Cacciucco a skvělém čokoládovém dezertu," dodal.

Čtěte také: Nestárnoucí Casanova Alain Delon

Monika Židková si víc než na ústřicích také pochutnávala na vybraném telecím a skvělých omáčkách. Šéfkuchař Miroslav Grusz ukázal přípravu tří základních omáček - pepřové, holandské a Bernaise..

Tajemství sexappealu Alice Bendové

„Při sestavování menu se snažím používat tradiční babiččiny recepty, ale  trochu jinak, moderněji, s větší lehkostí, někdy s doplněním nových receptů, nebo modernějších postupů vaření,“ dodává šéfkuchař Grusz.

Text: DD