S našimi tipy prožijete báječného Silvestra!

Poslední den tohoto roku je tady. Někdo zůstane doma, jiný protancuje hned čtvery střevíce. Ať už ale budete kdekoli, užívejte plnými doušky. Proč? Za ty nádherné okamžiky, co jsme v tomto roce prožili, přece jen stojí za to se s tímto rokem rozloučit tak, jak se nejenom slu
Poslední den tohoto roku je tady. Někdo zůstane doma, jiný protancuje hned čtvery střevíce. Ať už ale budete kdekoli, užívejte plnými doušky. Proč? Za ty nádherné okamžiky, co jsme v tomto roce prožili, přece jen stojí za to se s tímto rokem rozloučit tak, jak se nejenom sluší patří, ale i tak, jak si za ty nezapomenutelné momenty snad i zaslouží. 
„Silvestr jsem nikdy neměla příliš v lásce, ale pokaždé k nám svolám celou rodinu a oslavujeme konec a začátek nové éry se vším parádou. U nás se totiž (všechno) slaví ve velkém,“ popisuje své zvyklosti čtenářka Klaudie (33).
Skvělá party se neobejde bez skvělé přípravy
Ať už slavíte doma, nebo s partou přátel na chalupě v horách, tak si rozhodně nenechejte ujít skvělou příležitost zahalit interiér do silvestrovského hávu. Na slavnostněji (klidně i v odvážných barvách) prostřený stůl rozházejte papírové konfety, do prostoru zavěste třpytivé metalické „serpentýny“, nafoukněte balónky, vyhrajte si se zdobnými girlandami nebo hostům na hlavu upevněte čepičku a bavte se, co hrdlo ráčí. Do silvestrovského ladění můžete obléci také jindy nudné košíčky od cupcaků, nebo do nich cik cak zapíchněte vlaječky s číslicemi nadcházejícího roku.
Když máte na krku roli hostitelky
Nemáte tušení, co všem zúčastněným připravíte, ale jediné, co víte, už teď je to, že jim chcete vyrazit dech? Místo klasických česnekových jednotlamek, vsaďte na kanapky s uzeným lososem, tatarákem, pršutem, sušenými rajčaty, krevetami se smetanovou gorgonzolou či zapadané lahodnými hoblinkami parmazánu. Ukázat se před všemi přítomnými můžete lahodnými mini pizzami, pracným sushi nebo hamburgery, se kterými vedle rozhodně nešlápnete, a to zvlášť u mužského osazenstva. Také listové těsto můžete naplnit, a to hned na několik variací se šunkou a sýrem, zelím a anglickou, nebo s arašídovou pomazánkou a navíc se záplavou mandlových konfetů.
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)