Jak na přerušovaný půst?

Jak na přerušovaný půst?


Gabriela Peacock a GP Nutrition  představuje světový hit hubnutí

Intermittent Fasting /přerušované hladovění 16:8

 

GP Nutrition 16: 8 je unikátní 14ti denní program, 
který spojuje zdravé ubývání váhy pomocí doplňků stravy
a metody 16:8 Intermittent fasting/přerušovaného půstu – efektivního načasování vašeho jídelníčku, který sedí vašemu lifestylu.

Přerušované postění způsobuje klinicky ověřený úbytek váhy bez jojo efektu.
 Doplněk stravy GP Nutrition
16: 8 pomůže dosáhnout lepšího  a jednoduššího výsledku, které nahrazuje návštěvu výživového poradce.

„Pokud chcete hubnout zdravě, tak to jde ruku v ruce s tím, že tělo musí dobře fungovat, a to včetně všech jeho funkcí. Ty ztracené kilogramy, o které vám šlo především, jsou vlastně jen takovou třešničkou na dortu. Zdraví je totiž to nejdůležitější. Díky našim doplňkům stravy dostanete do těla správné množství všech vitamínů
a minerálů, které ke zdravému hubnutí potřebujete,“ říká zakladatelka značky GP Nutrition Gabriela Peacock.

Přerušované hladovění se celosvětově stalo trendem v hubnutí, nejenom díky úbytku váhy, které má jasné vysvětlení, ale také díky dalším benefitům. Metoda přerušovaného půstu podporuje zdraví srdce, bojuje proti buněčnému stárnutí, zánětům a stimuluje činnost mozku.  Spolu s anti- aging efektem snižuje také riziko kardiovaskulárních chorob a cukrovky.

GP Nutrition 16:8 program obsahuje doplňky stravy, živé bakterie a podrobnou brožurku, která vás provede tímto 14ti denním plánem.

Doplňky stravy pomůžou vyrovnat rovnováhu cukru v krvi, díky které nemáte „chutě“, zrychlí metabolismus, zažívání a vyrovnají energii.  Živé bakterie nebo- li probiotika podpoří také trávení, což znamená, že jste lépe vybaveni rozkládat jídlo, absorbovat dostatek správných živin a vylučovat odpadní látky z těla. Zlepšení trávicí funkce je prospěšné pro mnohé další tělesné soustavy včetně těch souvisejících s kontrolou váhy.

Je dokázáno, že při tomto způsobu přerušovaného hladovění tělo funguje protizánětlivě, takže v době, kdy nastává autofagie, si tělo najde slabé buňky a samo je zabije, aby se reprodukovaly nové a zdravé, zatímco za normálních okolností tělo čeká, až slabé buňky samy zahynou,“ dodává výživová expertka Gabriela Peacock.

Když hladovíte přerušovaně, metabolismus stimulujete, ale nezpomalujete jako při dlouhodobějším hladovění.

 

Jak to celé funguje?

Pokud konzumujeme více jídla (energie) než naše tělo potřebuje v daném čase, ukládáme přebytečnou energii na pozdější využití. Tělo dává přednost ukládání energie ve formě snadno dostupného glykogenu v játrech. Nicméně prostor v játrech je omezený, takže když místo dojde, pak ji tělo ukládá jako tuk v tukové tkáni (tělesný tuk).

Běžně konzumujeme jídlo (energii) pravidelně během dne či týdne, takže tělo tukové rezervy nevyužívá, aby doplnilo zásoby energie. Když držíme 16:8 půst, nedostatek jídla způsobí, že tělo začne odbourávat naše tukové zásoby.

Toto využití tuků k přeměně na energii (metabolismus tuků) nám pomáhá spalovat tukové zásoby, přičemž svalová hmota a funkce zůstává ochráněna.

K dostání na www.gpnutrition.cz.

Program GP 16:8, 3490,- KČ