Dokonalý balanc šťavnatého ovoce a sladkokyselých chutí

Sdílet článek

Reklama
Reklama

Ponořte se do světa, kde se pojí láska k řemeslu se 100 % přírodními botanicals, které z francouzské značky Citadelle dělají skutečného průkopníka na poli řemeslných ginů. Vychutnejte si novinku – gin CITADELLE ROUGE, který vyvažuje sladké a trpké tóny červeného ovoce, jež budou dráždit vaše chuťové pohárky. Zažijte pravou esenci přirozené chuti se Citadelle Rouge a dopřejte si jen to nejlepší, co svět ginů nabízí.

Počátky výroby řemeslných ginů pod značkou Citadelle se datují už od roku 1996. Za jejím vznikem stojí Alexander Gabriel, který se nechal inspirovat divoce rostoucími jalovci naproti zámku Château de Bonbonnet na jihozápadě Francie, aby vytvořil moderní francouzský gin, který se bude zakládat na 100 % přírodních botanicals. Od té doby tak v srdci regionu Grand Champagne vzniká exkluzivní nápoj, jehož výroba je založena na procesu progresivní macerace. Do pšeničného destilátu se postupně přidávají dvě desítky rostlinných ingrediencí, aby došlo k uvolnění jejich aromat v ideální koncentraci, a následně dochází k jednorázové destilaci ginu v malých měděných destilačních kotlících. Díky pečlivému procesu výroby, jež se opírá o tradiční metody, si nápoj získává svoji nezaměnitelnou přírodní chuť, která si vás získá již po prvním doušku.

Francie a její talent pro destilaci ovoce

Každý zná sílu smyslové paměti: ten okamžik, kdy nás vůně přenese zpět do minulosti. Alexander Gabriel, tvůrce Citadelle Ginu, se díky vůni broskvové a rebarborové marmelády své ženy vrátil do svého dětství. Vzpomněl si, jak jeho babička vyráběla marmelády z ovoce ze sadů nedaleko jejich farmy. A jak u Alexandra bývá zvykem, vzpomínka vyvolala nápad, jehož výsledkem je představení nového přírůstku do portfolia značky Citadelle.

NOVINKA: Citadelle Rouge

Novinka značky Citadelle odkazuje k francouzské lihovarnické tradici a inspiruje se dlouhou historií destilace sezónního ovoce. V Citadelle Rouge se mísí 19 klasických botanicals, ke kterým se přidává navíc čerstvé, 100 % přírodní červené ovoce – brusinky, maliny, ostružiny, černý rybíz a rebarbora. Přináší intenzivní explozi lahodně kyselých plodů podtrženou pikantním rebarborovým nádechem. Citadelle Rouge není sladký, růžový ani nijak umělý. Proces infuze a destilace extrahuje aroma ovoce a proměňuje je v čistý, průzračný destilát, a proto je jeho barva čirá.

V aroma ucítíte vůni lesního ovoce a charakteristickou chuť ginu Citadelle. V chuti je komplexní, svěží
a dokonale vyvažuje sladkost a kyselost. Maliny a brusinky se snoubí s jemností rebarbory v jedinečném spojení ovocných chutí.

Novinku Citadelle ROUGE zakoupíte za doporučenou maloobchodní cenu 680 Kč například na warehouse1.cz.

NÁŠ TIP: Citadelle Rouge Gin Tonic

Šťavnaté ovoce v dokonalé rovnováze sladkokyselých chutí, které skvěle doplňuje suchý gin, to je novinka Citadelle Rouge. Podpořte svěžest a aroma lesních plodů díky správnému výběru toniku a sáhněte po Fever-Tree Indian Tonic, který sladkokyselou a osvěžující chuť ginu příjemně doplní.

Sklenici balónovitého tvaru naplňte po okraj ledem. Přidejte gin a následně tonik. Na závěr vložte rebarboru
a jedním tahem lehce promíchejte.

Gin Citadelle Rouge zakoupíte za doporučenou cenu 680 Kč, Fever-Tree Indian Tonic za doporučenou cenu
30 Kč, obojí na www.warehouse1.cz.

 

 

 

 

Reklama

Doporučujeme

Soutěž o tělovou kosmetiku Onclé, která Vám zpevní postavu

Zapojte se do naší soutěže. Čeká na Vás Dámská řada Onclé obsahující 3 výjimečné tělové produkty pro tvarování postavy a potlačení celulitidy, strií i...

Hubnutí po 35 letech není nemožné, jen vyžaduje jiný přístup

Říká se, že po třicítce je hubnutí těžší než kdy dřív. Vědecké studie ale ukazují, že metabolismus za to nemůže, hlavní roli hraje náš...

Sedm jídel z dětství, která dokazují vynalézavost českých maminek

Vzpomínáte si na tu vůni? Na kuchyni s linoleem, kde maminka z pár surovin dokázala vykouzlit večeři pro celou rodinu. Nebyl to luxus, ale...

Ricotta jako spasitel pro seniory: posílí kosti, chrání před chudokrevností a dodá tělu bílkoviny

Stárnutí s sebou přináší spoustu drobných nepříjemností, jako například bolavé klouby, pomalejší metabolismus nebo zažívání, které si občas dělá, co chce. Naštěstí to ale...

Politické strany chtějí více pracujících důchodců, rozdíly jsou jen v detailech

Motivace k práci v důchodovém věku se stala jedním z hlavních volebních témat. Většina stran plánuje rozšíření podpory pro seniory, kteří se rozhodnou zůstat...

Vůně, která spojuje. Objevte kouzlo poctivých masových pekáčků

Existuje něco víc než jen vůně linoucí se z trouby, kde se maso, zelenina a sýr pomalu spojují v dokonalou harmonii? Pekáček není jen...

Zapomeňte na drahé superpotraviny. Řeřicha setá je malý zázrak přímo z vaší zahrádky

Někdy hledáme zázračné potraviny na opačném konci světa, a přitom máme jednu z těch nejlepších doslova po ruce. Řeřicha setá je na první pohled...

Válka o peněženky seniorů: Predátorské firmy proti zranitelným důchodcům

Slibují úlevu od bolesti a spánek jako v bavlnce, místo toho ale zanechají jen prázdný účet a pocit studu. Podvodníci s takzvanými zázračnými polštáři...

Telecí řízek? Chutnější a zdravější volba než kuřecí nebo krůtí

Řízek patří k nejoblíbenějším jídlům v Česku. Většina lidí volí kuřecí nebo krůtí maso, protože je lehčí než vepřové. Jenže existuje varianta, která je...

Návrat do starých časů. Ceny v Penny připomínají dobu před zdražováním

Nákupní horečka zachvátila Česko. Nový leták obchodního řetězce Penny odstartoval cenovou bitvu, v níž se zákazníci přetahují o zlevněné maso a máslo. Akce platná...

Podzim je nejlepším obdobím pro biohacking pleti

Právě teď začíná jedinečné období, kdy můžete svoji pleť zahrnout péčí. Zklidnit ji a vyživit, nechat ji odpočinou a celkově omladit. V létě si Vaše...

„Co mě nezabije, to mě posílí.“ Čtyři cesty, jak proměnit kritiky ve spojence

Slova mohou zranit, ale i posunout dál. Kritici nám nastavují zrcadlo, ve kterém někdy nechceme vidět svůj odraz. Pokud se naučíme číst mezi řádky,...

Čeští důchodci objevují nečekaný trik. Levnější menu stačí vyjednat úsměvem

V některých restauracích v Česku mohou senioři dostat levnější menu nebo drobný bonus, aniž by o tom visela jediná cedule. Stačí se zeptat a...

Tři recepty z jehněčího masa, které si zamilujete

Jehněčí maso je v mnoha zemích považováno za delikatesu. Je jemné, šťavnaté a má lehce nasládlou chuť, která se krásně doplňuje s bylinkami, česnekem...

Jak se po létě dostat zpět do formy: 10 tipů pro efektivní návrat ke cvičení

Léto plné grilování, zmrzliny a odpočinku je u konce a s ním i pocit, že pravidelný trénink je vzdálenou vzpomínkou. Cítíte se bez energie...
Reklama
Reklama
300 x 600 desktop – reklama 3