Hellmann´s je oficiálním partnerem grilovaní UEFA EURO 2024™

Hellmann´s je oficiálním partnerem grilovaní UEFA EURO 2024™

Hellmann's, oficiální partner grilování UEFA EURO 2024™, sjednotí fotbalové fanoušky přes společnou lásku k jídlu v kampani „Zaskóruj u grilu“ během letošního šampionátu. Tuto iniciativu podporují i slavné fotbalové hvězdy, včetně úspěšného českého brankáře Petra Čecha.


Hellmann’s věří, že během sledování fotbalových utkání nadcházející mezinárodní soutěže UEFA EURO 2024 spojí láska k dobrému jídlu a vášeň k fotbalu miliony lidí. Zážitek se netýká pouze těch, kteří budou přímo na stadionu, ale i ostatních příznivců dobrého jídla či grilování. Očekává se, že UEFA EURO 2024 bude od 14. června do 14. července 2024 sledovat až 5 miliard lidí po celém světě.

Hellmann's nabízí širokou škálu produktů od tradiční majonézy až po speciální omáčky na grilování. Cílem značky je prostřednictvím svých produktů pomáhat lidem vytvořit z běžného grilování nezapomenutelný gastronomický zážitek. Její snahu podpořily i fotbalové hvězdy – Jack Grealish, Joshua Kimmich, Federico Chiesa, David Villa, Petr Čech a Martin Škrtel, kteří budou spolu s Hellmann's pomáhat fanouškům zprostředkovat zážitek z nejlepšího grilování této sezóny.

„Na Euru se před zraky celého světa postaví ti nejlepší hráči naší země zbytku Evropy. V takové chvíli vždy najdeme způsob, jak zapomenout na rozdíly a spojíme se, abychom fandili našemu týmu, stejně jako se sejdeme u společného jídla. Těší mě, že mohu spolupracovat se značkou Hellmann’s, která pomáhá fanouškům po celém světě užít si během zápasu ještě lepší grilování, na kterém se sejdou přátelé a rodina, aby podpořili český tým,“ říká Petr Čech.

Snaha spojit fanoušky při sledování zápasů a za doprovodu toho nejlepšího grilovaného jídla je důvodem proč Hellmann’s uzavřel partnerství s UEFA jako Oficiální partner grilování EURO 2024™. Díky této spolupráci bude během šampionátu v občerstvovacích zónách na stadionech k dispozici řada omáček a koření z portfolia Unilever, do nějž značka Hellmann’s spadá. Ať už fanoušci budou sledovat zápas doma nebo přímo na stadionu, mohou si vychutnat oblíbené grilované pokrmy v doprovodu omáček Hellmann’s.

„Stejně jako má každý fotbalový hráč svoji roli na hřišti, každý produkt od Hellmann's má své místo u grilovacího stolu. Jsme hrdí, že se můžeme s našimi Hellmann's omáčkami a dresinky zapojit do podpory a být oficiálním partnerem UEFA EURO 2024™. Gastronomické zážitky stejně jako fotbal spojují lidi po celém světě a jsme rádi, že k tomu můžeme přispět,“ řekla Michaela Franeková, ředitelka potravin pro střední a východní Evropu a celoevropská prezidentka pro kategorii dresinků. „Skvělé grilování je něco, co všichni milujeme a je to skvělý způsob, jak během fotbalového mistrovství spojit rodinu i přátele bez ohledu na to, komu fandí. Během blížícího se fotbalového svátku chceme lidem pomoci získat lepší zážitek z jídla, a proto jsme nadšeni, že jsme se stali oficiálním partnerem grilování UEFA EURO 2024™,” doplnila Dominika Šperková, brand managerka značky Hellmann's.

Partnerství je podpořeno rozsáhlou kampaní „Zaskóruj u grilu“, která se během šampionátu objeví v televizi, na venkovních reklamních plochách, v obchodech a na sociálních sítích. Připravené je také losování o hodnotné ceny, kterými jsou dres Petra Čecha, gril, grilovací náčiní a především 100 kusů vstupenek na fotbalové utkání včetně finále, které se odehraje 14. července na Olympijském stadionu v Berlíně.

Guy-Laurent Epstein, marketingový ředitel UEFA, prohlásil: „Spolupráce s Unilever Nutrition pro UEFA EURO 2024™ nám umožní denně oslovovat miliony lidí. Jídlo je neodmyslitelnou součástí fotbalového zážitku a spojuje lidi. Díky tomuto partnerství budou mít fanoušci navíc i příležitost přiblížit se dění na EURO v rámci kampaně „Zaskóruj u grilu“ a prožít neopakovatelné zážitky.“

 

 

 

 

 

zdroj/foto:

O společnosti Unilever
Unilever je jedním z předních světových dodavatelů produktů osobní péče a krásy, péče o domácnost, potravin a zmrzlin, s prodejem ve více než 190 zemích a produkty používanými 3,4 miliardami lidí každý den. Zaměstnává 128 000 lidí, v roce 2023 dosáhl tržeb v hodnotě 59,6 miliard eur. V domácnostech po celém světě najdete přibližně 400 značek, včetně ikonických světových značek jako Dove, TRESemmé, Rexona, Axe, Hellmann’s, Knorr, Magnum, Domestos a Signal. Mezi lokální poklady patří např. značka Míša a Savo.

Vizí společnosti je být světovým lídrem v oblasti udržitelného podnikání. Strategie udržitelnosti se zaměřuje na aktuální výzvy dnešní doby, a to hlavně v oblasti sociální a enviromentální. Velmi důležitou roli hrají inovace a jejich silná podpora.

Unilever byl založen v roce 1930 a svou českou pobočku zřídil v roce 1991. Unilever v Česku a na Slovensku zaměstnává cca 380 zaměstnanců.

Více informací o Unileveru a našich značkách naleznete na www.unilever.com  a www.unilever.cz.