Nejlepší restaurace za rok 2025 ohodnoceny Zlatými lvy
Za zážitky se vyplatí cestovat – tuto myšlenku rozvíjeli již před sto lety bratři André a Édouard Michelinové z Francie, jejichž „Červený průvodce“ je známý a uznávaný po celém světě.
Na myšlenku nezávislého a objektivního hodnocení navázalo ryze českým projektem nakladatelství TopLife Czech. Nakladatelství od roku 2014 publikuje v ročence Nejlepší restaurace výsledky hodnocení a každoročně oceňuje přibližně stovku tuzemských zážitkových restaurací. Inspektoři anonymně degustují pokrmy a testují kvalitu služeb v nejlepších podnicích v Česku. Výsledkem opakovaných návštěv a hodnocení je nakladatelstvím udělená známka – Zlatý lev. Vstupenkou do výběrového klubu je jeden Zlatý lev a pro šéfkuchaře a majitele restaurací vysněnou nejvyšší známkou jsou tři Zlatí lvi. Pořádající nakladatelství financuje celý projekt výhradně prodejem knižního průvodce a inzercí.
Nejvýznamnějšími finančními podporovateli jsou společnosti Bidfood a značka a výrobce automobilů CUPRA. Kniha je dostupná na webu nakladatelství www.toplifeczech.cz a u všech dobrých knihkupců.
Publikace vyšla 25. 11. 2024, Doporučená MOC je 800 Kč
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)