Trendy tašky pro rok 2013

Trendy tašky pro rok 2013

Kdo si chce v roce 2013 udělat radost malým dárkem v podobě nové tašky, měl by se nejdřív informovat o trendech pro tento rok. Praktičnost už dnes můžete totiž spojit i s elegancí a vlastním vkusem. Módní trh nabízí široké spektrum tašek přes rameno, kožených tašek i n


Kdo si chce v roce 2013 udělat radost malým dárkem v podobě nové tašky, měl by se nejdřív informovat o trendech pro tento rok. Praktičnost už dnes můžete totiž spojit i s elegancí a vlastním vkusem.

Woman holding dog in purse

Módní trh nabízí široké spektrum tašek přes rameno, kožených tašek i nákupních tašek, které se vám budou skvěle hodit i k vašemu šatníku.

Dámská taška má mnoho uplatnění

hodí se do školy, do práce, na nákup i na sport. Tašky přes rameno dnes už neznamejí jen nudnou černou určenou pro notebook. Obchody nabízí sortiment tašek malých, velkých, pevných, pouzdrových, vakových, damska taskabarevných, elegantních i sportovních. Do školy jsou velmi oblíbené kožené tašky přes rameno, do kterých se vejde sešit, kniha i tablet. Takovou koženou tašku nikdy nic nezkazíte a navíc vám vydrží minimálně přes celé vaše studium. Mezi vlastnosti kůže patří zejména její životnost a bezúdržbovost. Navíc budete in, protože takové kousky jsou doslova stálicemi ve světě módy.    

damska taska1Tašky přes rameno

dostanete i v textilním provedení, které má zas tu výhodu, že je taška velice lehká a můžete ji bez problému hodit do pračky a vyprat. Co se týče vzorů, je letošní rok plný překvapení. Nosit se budou barevné a veselé kombinace, květované vzory, prošívané aplikace i potisky. To se týče i kožených tašek, dávno už odzvonilo jen černé nebo hnědé, na pultech butiků objevíte zelené, žluté i červené elegantní modely, které se krásně hodí pro nadcházející jaro a léto. Kreativita a hravost se konečně dostala i do světa nákupních tašek. Vyrábí se tkané, bavlněné, plátěné i kožené. Některé se dají prakticky srolovat do klubíčka 5x10 cm, jiné zas můžete nosit bez problémů i do práce a večer si zajít na nákup. Nákupní taška už se nerovná jen síťovka, i když ty jsou teď už také opět v kurzu, ale krásná kožená kabela, která je jak praktická, tak extravagantní a vhodná i k běžnému nošení.