Trendy v obouvání pro jaro/léto 2013

Trendy v obouvání pro jaro/léto 2013

Představujeme koktejl té nejtrendovější obuvi, která právě dorazila na obchody. Hlavními ingrediencemi jsou sladké odstíny, vícebarevná provedení, ivory barva, lesk i semiš, v každém případě však hodně cvočků, kovaných ozdob a mašliček.   Barevná inspirace Bare


Představujeme koktejl té nejtrendovější obuvi, která právě dorazila na obchody. Hlavními ingrediencemi jsou sladké odstíny, vícebarevná provedení, ivory barva, lesk i semiš, v každém případě však hodně cvočků, kovaných ozdob a mašliček.

Verführung in Pastell

 

Barevná inspirace

Barevná paleta se nechala inspirovat americkými candies. Tyrkys, barvy zralých broskví, vysoce moderní mint, pastelově růžová, zářivá žlutá. To vše se objevuje v jednobarevných i vícebarevných variacích. Candy barvy pokrývají nově nejen casual, ale i společenskou obuv.

Ballerinen Show

Pudrový trend

Pohodlné baleríny, lodičky na jehlovém podpatku, sandálky na korkové platformě i neposlušné tenisky můžete obouvat i ve vysoce moderní pudrové barvě. Odstín ivory krásně koresponduje s opálenou kůží a díky němu také docílíte maximálně prodlužujícího efektu.Humanic Další tendencí je mísení barev a ivory dohromady. V kolekcích můžete vídat lodičky v pudrovém odstínu se sladce růžovou podešví nebo podpatkem, či baleríny v barvách sorbetu zjemněné různými pásky a proužky v tělové barvě.

Kontrasty

Inspirací pro módní návrháře byly kontrastující materiály. Vedle jednoduchého provedení ve vysokém lesku či matu, najdete v nových kolekcích také kombinaci těchto dvou, zdánlivě nekombinovatelných tendencí. Budete překvapeni skvělým vzhledem, který navíc příjemně ozvláštní každý váš krok.

Baťa2, 799 KČPop Art

Vysoce módní jsou i pop artové střevíčky, ze kterých na vás dýchne melancholie šedesátých let. Najdete je v klasickém nesmrtelném černobílém provedení pokryté velkými puntíky, proužky nebo abstraktními obrazci.

Cvočky a zase ty cvočkyCaution Boys

Absolutní novinkou jsou převážně zlaté glamour cvočky, které zdobí vrchní část obuvi po jejím obvodu nebo celou zadní stranu. Špička pak bývá často kovaná blyštivým plíškem. Doménou preppy stylu stále zůstávají trendové tenisky nebo baleríny. Pár centimetrů navíc řeší obuv pomocí jehlových podpatků, které bývají často v jiném barevném provedení, než zbytek boty nebo korkovou a lýkovou platformou. Do módního světa vstoupila také nová podoba platformy, jejíž zadní část je vykrojená. Text: Jana Tobrmanová, Foto: Deichmann, Baťa, Humanic [clear] [gallery ids="9596,9595,9594,9593,9592,9590,9589,9588,9587,9586,9585,9584,9583,9582,9581,9580,9579,9578,9577,9576,9575,9574,9573"]