Podzimní a zimní kabátky 2013

Podzimní a zimní kabátky 2013

Přemýšlíte už nad koupí kabátku, který vás v nepříjemně chladném počasí, které nás brzy s příchodem zimy čeká? Pokud ano, budou se vám možná hodit naše stylové tipy a shrnutí nejžhavějších trendů pro sezónu podzim-zima 2013. Šatový kabátek Elegantní, dív


Přemýšlíte už nad koupí kabátku, který vás v nepříjemně chladném počasí, které nás brzy s příchodem zimy čeká? Pokud ano, budou se vám možná hodit naše stylové tipy a shrnutí nejžhavějších trendů pro sezónu podzim-zima 2013.

Podzimni a zimni kabatky 2013 - Lookbook - masha s -germany

Šatový kabátek

Elegantní, dívčí a vysoce slušivý kabátek vypadá trochu jako šaty – budete v něm vypadat skvěle a díky pásku a rozšiřujícímu, sukňovému dílu, i štíhlejší než v jiných kabátech. Kabátek, chcete-li trench-coat, tohoto stylu se objevil také třeba na herečce a zpěvačce Lea Michele v seriálu Glee.

Podzimni a zimni kabatky 2013 - Lookbook - levi n - tlnique

Rovný minimalismus

Rovný kabát s jednoduchým zapínáním nebo se zipem, „a lá krabice“ je letos žhavým tipem sezóny. Takový kabát noste s obepnutými kalhoty a vysokými podpatky, aby vaši siluetu úplně nezahltil.

Parka

Pohodlná, sportovní a přitom elegantní, stylová… taková je parka! Tenhle kabátek musíte mít, hodí se totiž jak do města, tak i na výlety do podzimní přírody. Díky šňůrce (pásku) v oblasti pasu v něm vynikne i vaše postava.

Podzimni a zimni kabatky 2013 - 1

Oversized

Nebojíte  se riskovat? Pak jděte do extrémů a pořiďte si pořádný oversized kabát nebo pončo. Při nošení si ale dávejte pozor, ať nakonec nepůsobí celý outfit více nepatřičně, než stylově.

Kombinované materiály

Kombinování rozdílných materiálů je tuhle sezónu velmi in – a to i u bund a kabátů. Kůže a tvíd, pletenina a džín… vybírat se dá z široké nabídky a ozvláštníte tím i ten nejvšednější look.

Podzimni a zimni kabatky 2013 - 4

Barvy a vzory

Nebojte se i v chladné sezóně sáhnout po pestré barvě! Levandulová nám tu z léta zůstala a společně s neméně slunečnou žlutou kraluje i podzimu! Pojďme rozzářit ulice plné nudné šedi. Pozadu nezůstaly ani potisky a vzory a tak se objeví v obchodech i ty nejšílenější vzory. [gallery ids="14702,14701,14700,14699,14698"] Text: Natalie K Foto: polyvore.com, lookbook.nu