Spleť průstřihů – trend jara a léta 2014

Spleť průstřihů – trend jara a léta 2014

Čím nápaditější, tím lepší. O čem je řeč? No přece o průstřizích! Ty jsou tuto sezónu všude, kam se podíváte. Klasické výstřihy jsou pasé, teď je v módě jít, a to téměř doslova, s kůží na trh! Nechte se inspirovat a pořiďte si na léto také nějaký elegantně


Čím nápaditější, tím lepší. O čem je řeč? No přece o průstřizích! Ty jsou tuto sezónu všude, kam se podíváte. Klasické výstřihy jsou pasé, teď je v módě jít, a to téměř doslova, s kůží na trh! Nechte se inspirovat a pořiďte si na léto také nějaký elegantně prostřihnutý kousek!

Splet prustrihu trend jara a leta 2014 -3

Ukažte záda

Ideální řešení pro ženy, které nerady nosí výstřih a odhalují dekolt – ukažte místo toho záda! Model s odhalenými zády je elegantní, hravý, sexy a přitom nepříliš vyzývavý. Jediné, na co je v tomto případě nutné si dát pozor, je výběr správné podprsenky, aby nebyla v průstřihu vidět, to je veliké módní faux pas. Raději si pořiďte podprsenku bez ramínek nebo tu úplně samodržící, bez zadního zapínání.

Splet prustrihu trend jara a leta 2014 - 8

Trojúhelníčkový průstřih

Zdá se, že nejoblíbenějším střihem šatů je letos pro módní značky typ šatů se sukní do áčka s malým vystřihnutým trojúhelníčkem u lemu, zhruba pod bradou, kousek nebo nad pupíkem pod prsy. Splet prustrihu trend jara a leta 2014 - 9Takový malý detail nadělá mnoho parády a dobře se v něm budou cítit i ty, které se s výstřihy a průstřihy nepřátelí. Vypadá skvěle i na plnoštíhlých postavách.

Boční větrání

Odpusťte ten rozpustilý nadpisek, to jen, že takhle moje šaty, s průstřihy na bocích, popsala nedávno humorně moje kamarádka. Tento typ průstřihů na šatech či topech se hodí spíše pro štíhlé (zpěvněné) postavy, nepůsobí dobře, když z průstřihů trochu „lezou špíčky“.  Aspoň třeba budete mít motivaci běžet do posilovny!

Splet prustrihu trend jara a leta 2014 -4

Průstřihy na obuvi

I boty podléhají trendům! Polobotky i sandálky s průstřihy  teď zrovna letí, tak si nějaké pořiďte. Dbejte ale hlavně na pohodlí, aby vás boty nedřely.

Splet prustrihu trend jara a leta 2014 - 1

Text: Natalie K, Foto: polyvore.com, weheartit.com [gallery ids="19306,19305,19307,19302"]