McDonald’s představuje limitovanou řadu prémiových burgerů Maestro by Přemek Forejt

Sdílet článek

Reklama
Reklama

McDonald’s i v letošním roce přichází s limitovanou edicí Maestro, za jejíž recepturou nově stojí známý šéfkuchař Přemek Forejt.  Burgery obsahují prémiové hovězí nebo kuřecí maso doplněné jedinečnými ingrediencemi a unikátní omáčkou, kterou společnost vyrobila dle představ a chutí známého šéfkuchaře. Sezonní nabídka je k dostání od 17.5. v restauracích v České republice a na Slovensku.

Spojení kuchařského umění známého kuchaře a kvalitních surovin McDonald’s – to je letošní řada burgerů Maestro by Přemek Forejt. Snoubí v sobě prémiové hovězí či kuřecí maso, obě varianty burgeru obsahují také dva plátky sýru Raclette, čtyři kusy ikonických McDonald’s nakládaných kyselých okurek, salát, nakládané kapie, restovanou cibulku, Gaucha omáčku a unikátní bylinkové pesto vytvořené dle receptu Přemka Forejta. To vyniká svým kyselým chuťovým profilem a vůní a chutí máty a petržele, vše v chilli sezamové žemli. Samotný proces výroby bylinkového pesta i jeho složení a chuť si byl Přemek osobně zkontrolovat u dodavatele Develey nedaleko Mnichova.

Nabídku doplňují octové McShaker Fries a Emmentálové tyčinky s jalapenos v křupavé strouhance. Prémiovou řadu burgerů Maestro by Přemek Forejt lze ochutnat od 17.5. ve všech restauracích McDonald’s.

Více na www.mcdonalds.cz.

 

 

O spolupráci
Společnost McDonald’s uzavřela spolupráci s předním českým šéfkuchařem loni v únoru na dobu tří let. Přemek Forejt v rámci ní objíždí dodavatele společnosti a odhaluje zákulisí původu surovin a výrobních procesů, které používají. Během více než roční spolupráce Forejt navštívil již šest dodavatelů, kde se pídil, a v rámci videí sdílených na http://www.youtube.com/@mcdonaldsczech fanouškům odhalil, po detailech původu a výroby ikonických hranolek, hovězího masa do burgerů, nakládaných okurek a omáček, navštívil i jednu z českých farem, která je dodavatelem prémiového hovězího masa. Od úterý 16. května se zájemci mohou podívat na nejnovější video, které je zavede do německé výrobny omáček Develey a poodhalí mimo jiné vznik Forejtova bylinkového pesta pro limitovanou edici prémiových burgerů Maestro by Přemek Forejt.

 

 

Reklama

Doporučujeme

Sedm jídel z dětství, která dokazují vynalézavost českých maminek

Vzpomínáte si na tu vůni? Na kuchyni s linoleem, kde maminka z pár surovin dokázala vykouzlit večeři pro celou rodinu. Nebyl to luxus, ale...

Ricotta jako spasitel pro seniory: posílí kosti, chrání před chudokrevností a dodá tělu bílkoviny

Stárnutí s sebou přináší spoustu drobných nepříjemností, jako například bolavé klouby, pomalejší metabolismus nebo zažívání, které si občas dělá, co chce. Naštěstí to ale...

Politické strany chtějí více pracujících důchodců, rozdíly jsou jen v detailech

Motivace k práci v důchodovém věku se stala jedním z hlavních volebních témat. Většina stran plánuje rozšíření podpory pro seniory, kteří se rozhodnou zůstat...

Vůně, která spojuje. Objevte kouzlo poctivých masových pekáčků

Existuje něco víc než jen vůně linoucí se z trouby, kde se maso, zelenina a sýr pomalu spojují v dokonalou harmonii? Pekáček není jen...

Zapomeňte na drahé superpotraviny. Řeřicha setá je malý zázrak přímo z vaší zahrádky

Někdy hledáme zázračné potraviny na opačném konci světa, a přitom máme jednu z těch nejlepších doslova po ruce. Řeřicha setá je na první pohled...

Válka o peněženky seniorů: Predátorské firmy proti zranitelným důchodcům

Slibují úlevu od bolesti a spánek jako v bavlnce, místo toho ale zanechají jen prázdný účet a pocit studu. Podvodníci s takzvanými zázračnými polštáři...

Telecí řízek? Chutnější a zdravější volba než kuřecí nebo krůtí

Řízek patří k nejoblíbenějším jídlům v Česku. Většina lidí volí kuřecí nebo krůtí maso, protože je lehčí než vepřové. Jenže existuje varianta, která je...

Návrat do starých časů. Ceny v Penny připomínají dobu před zdražováním

Nákupní horečka zachvátila Česko. Nový leták obchodního řetězce Penny odstartoval cenovou bitvu, v níž se zákazníci přetahují o zlevněné maso a máslo. Akce platná...

Podzim je nejlepším obdobím pro biohacking pleti

Právě teď začíná jedinečné období, kdy můžete svoji pleť zahrnout péčí. Zklidnit ji a vyživit, nechat ji odpočinou a celkově omladit. V létě si Vaše...

„Co mě nezabije, to mě posílí.“ Čtyři cesty, jak proměnit kritiky ve spojence

Slova mohou zranit, ale i posunout dál. Kritici nám nastavují zrcadlo, ve kterém někdy nechceme vidět svůj odraz. Pokud se naučíme číst mezi řádky,...

Čeští důchodci objevují nečekaný trik. Levnější menu stačí vyjednat úsměvem

V některých restauracích v Česku mohou senioři dostat levnější menu nebo drobný bonus, aniž by o tom visela jediná cedule. Stačí se zeptat a...

Tři recepty z jehněčího masa, které si zamilujete

Jehněčí maso je v mnoha zemích považováno za delikatesu. Je jemné, šťavnaté a má lehce nasládlou chuť, která se krásně doplňuje s bylinkami, česnekem...

Jak se po létě dostat zpět do formy: 10 tipů pro efektivní návrat ke cvičení

Léto plné grilování, zmrzliny a odpočinku je u konce a s ním i pocit, že pravidelný trénink je vzdálenou vzpomínkou. Cítíte se bez energie...

Drobné proměny domova, které zlepší náladu. A to bez bourání či přehánění

Atmosféra domova nevzniká výběrem nábytku, ale drobnými gesty, která odrážejí naši každodennost. Není třeba investovat jmění, měnit dispozice ani listovat katalogy. Někdy stačí přesunout...

Jak se zbavit žmolků na oblečení? Pomůže trik z TikToku

Bez houbičky na nádobí si většina domácností neumí představit kuchyň. Ale věděli jste, že tahle obyčejná pomůcka se dá využít i úplně jinak než...
Reklama
Reklama
300 x 600 desktop – reklama 3