Nadýchanější, šťavnatější a podávaný při vyšší teplotě

Sdílet článek

Reklama
Reklama

Burger King představuje nový Whopper. Ve vylepšené verzi nejpopulárnějšího burgeru tohoto amerického řetězce najdou zákazníci nadýchanější housku, šťavnatější maso, které se teď dochucuje pepřem a solí,
a optimální teplotu podávání. Díky třem novinkám, na kterých se podíleli sami návštěvníci řetězce, je Whopper dotažený o krok blíže k dokonalosti – a to i v rostlinné variantě burgeru.

Řetězec Burger King u příležitosti oslav 70. výročí značky oznámil změnu receptury svého nejznámějšího burgeru – Whopperu. V nové receptuře si návštěvníci řetězce povšimnou tří hlavních novinek:

  • Masová placka se i nadále připravuje ze 100% hovězího masa na opravdovém ohni. Ponovu je však šťavnatější a dochucená pepřem a solí.
  • Houska je nadýchanější a díky glazování získala lesklejší vzhled. Hosté v ní po zakousnutí ucítí vylepšenou strukturu.
  • Změny doznala také teplota servírování Whopperu, která nově dosahuje 55 až 60 °C.

„Na Whopper jsme byli vždy hrdí – to ale neznamená, že na něm nebylo co zdokonalit. Celosvětově vidíme, že se chuťové preference zákazníků mění. I proto jsme při přípravě nové receptury Whopperu oslovili naše stálé i nové příznivce a zeptali se jich, čím by náš legendární burger vylepšili. Jdeme tím ve stopách našeho závazku neustále zlepšovat chuť a složení našich produktů, aniž by ztratily to, co je pro ně charakteristické. Pevně věříme, že nový Whopper už teď kraluje chuťovým pohárkům našich tuzemských hostů a bude tomu tak i nadále,“ vysvětluje Filip Vostrý, marketingový manažer řetězce Burger King pro Českou republiku.

 

Rozhodli návštěvníci restaurací

Burger King dlouhodobě naslouchá potřebám a preferencím nejen pravidelných hostů svých restaurací, ale i lidí, kteří jeho restaurace pravidelně nenavštěvují. Při přípravě receptury nového Whopperu proto oslovil Burger King v průzkumu 3 800 respondentů a zeptal se jich, co by pomohlo jeho nejznámější burger přiblížit k dokonalosti. Z odpovědí vyplynulo, že je to právě houska, maso a teplota servírování.

Novinka potěší nejen „masožravce“, ale i ty, kteří se masu vyhýbají nebo se snaží jeho konzumaci omezovat. Všechny nové vlastnosti totiž zákazníci najdou i v plant-based variantě Whopperu. Lidé v Česku mohou nový Whopper v jeho masovém nebo plant-based provedení ochutnat již nyní v kterékoliv z tuzemských restaurací Burger King nebo si ho objednat přes dovážkovou službu.

Whopper mohli hosté restaurace poprvé ochutnat v roce 1957. Od té doby se stal jedním z nejznámějších burgerů na světě. Dnes se jich každou minutu celosvětově prodá přes 900 kusů.

 

 

 

Produktový tip: Ochutnejte klasický Whopper přivedený k dokonalosti

Máte velký hlad? Vyzkoušejte nový Whopper, který Burger King dotáhl k dokonalosti. Má nadýchanější, glazovanou housku, šťavnatější a chutnější maso a servíruje se při optimální teplotě 55 až 60 °C. Dopřejte si vylepšený Whopper v kterékoli restauraci Burger King nebo si ho objednejte k sobě domů. Více informací naleznete na stránkách www.burgerking.cz.

Cena: do konce října za zaváděcích 99 korun, od listopadu za běžnou cenu od 119 korun.

 

 

 

 

 

 

 

 

O Burger Kingu
Každý den navštíví restaurace BURGER KING® po celém světě více než 11 milionů lidí. A dělají to proto, že ví, že naše restaurace nabízejí velmi kvalitní, chutné a cenově dostupné jídlo již desítky let. BURGER KING®, založený v roce 1954, je druhým největším řetězcem rychlého občerstvení specializujícím se na burgery na světě. Původní HOME OF THE WHOPPER® a náš závazek přinášet hostům kvalitní ingredience, perfektní recepty a příjemnou rodinnou atmosféru je to, co naši značku definuje již 70 let!

 

 

 

Reklama

Doporučujeme

Sex po čtyřicítce: Méně iluzí, více potěšení. Proč to bývá nejlepší období?

Touha se neměří věkem. Mění se jen způsob, jak ji prožíváme. Právě po čtyřicítce se sexualita může stát nejen radostí, ale i prostorem pro...

Tři snadné recepty na ledový čaj, které vás příjemně zchladí

Čaj je jedním z nápojů, který má velkou popularitu jak u dospělých, tak i u dětí. Pít ho ale nemusíme pouze teplý. Pokud je...

Malé věci, velké výsledky: 7 mikronávyků, které zlepší tvůj život bez revolucí

Někdy stačí málo, aby se v tobě něco zlomilo. Ne velké předsevzetí, ale drobný krok, který nebolí. Právě mikronávyky umí proměnit každodennost v něco...

Když už se kamarádky nehledají na pískovišti: Jak si budovat přátelství po třicítce, čtyřicítce i dál

Ve dvaceti jsme kamarádky sbíraly samy. Na kolejích, v kavárnách, v klubech i přes smích na lavičce. Jenže s lety se proměňuje nejen náš...

Jak naši předkové léčili své neduhy? Pomáhaly potraviny, ale i moč či kravince

Dnes sáhnete po ibalginu nebo zajdete k doktorovi. Ale co když vám bylo špatně před sto lety, kdy žádné léky běžně dostupné nebyly? Naši...

Nová limitovaná kolekce Columbia Heritage přináší remakeikonické rybářské vesty z 60. let v barvách a s potisky drsného oregonského pobřeží

Limitované kolekce Columbia Heritage čerpají každou sezonu inspiraci z ikonického historického oděvu vybraného z archivů značky Columbia, který je s novou kolekcí spojen s jedinečným místem nebo...

„Nevypadám jako dřív.“ Čtenáři se ptají, proč obličej s věkem mění výraz

Vrásky, povolená kůže, změněné rysy. Stárnutí tváře není jen o ochablé pokožce. Podle odborníků hraje zásadní roli i lebka a tukové polštářky, které se...

Voda, která léčí i unavuje. Letní péče o pleť bez extrémů

Léto přináší spoustu radosti, ale i výzev pro naši pokožku. Slunce, pot, klimatizace a změny teplot dělají s pletí divy, které málokdo ocení. Jak...

Děsí vás černající banány? Naučte se je správně skladovat

Banány. Ovoce, které většina z nás miluje, ale taky nám lezou krkem, když během dvou dnů zčernají a zkazí se. Přitom stačí malá změna...

Když se noc mění v saunu. Proč v horku nespíme dobře a jak si pomoct

Letní noc je někdy horší než tropické poledne. Člověk se převaluje, vzduch stojí, polštář pálí. Tělo touží po chladu a odpočinku, ale místo toho...

Magie ve flakonu nebo marketing pro zoufalé? Testujeme feromonové vůně

Slíbí ti přitažlivost na první pohled, probuzené touhy a pohled přes celou místnost. Feromonové parfémy znějí jako zázračné afrodiziakum ve flakonu. Ale fungují opravdu,...

Hudební festival Hrady CZ se tento pátek a sobotu přesouvá na Rožmberk nad Vltavou s Kabátem, Richardem Krajčo, Dymytry či Benem Cristovao

Na putovním festivalu dále vystoupí Divokej Bill, Sofian Medjmedj, Visací zámek, Tomáš Klus a další Na 20. ročníku festivalu Hrady CZ na Rožmberku vystoupí kapela...

Burger King rozkřupal léto. Letní limitka Summer Crunch křupe až za roh

Řetězec Burger King znovu ovládla letní limitovaná nabídka s názvem Summer Crunch, která staví na zážitku z intenzivní křupavosti a přináší sezonní kombinaci ingrediencí,...

Bojí se váš muž změn? Inspirujte se těmito tipy

Změny. Pro někoho výzva, pro jiného noční můra. A možná právě váš partner patří do té druhé skupiny. Co s tím? Nepanikařit. I muži,...

Co všechno obětovala Audrey Hepburn? Její život byl mnohem těžší, než vypadá

Na plátně působila jako křehká múza, ale uvnitř byla z ocele. Audrey Hepburn okouzlila svět, a přesto si z něj nikdy nenechala vzít samu...
Reklama
Reklama