Laky na nehty 2012

Pastelky a neonky Světlé pastelové barvičky, ale také křiklavé neonové odstínyvás naprosto okouzlí. Co víc si přát, než sluníčko a hravost barev, kterou nám poskytuje nejen oblečení, ale právě také laky na nehty. Pastelová k letošní sezóně neodmyslitelně patří, proto


Pastelky a neonky

Světlé pastelové barvičky, ale také křiklavé neonové odstínyvás naprosto okouzlí. Co víc si přát, než sluníčko a hravost barev, kterou nám poskytuje nejen oblečení, ale právě také laky na nehty. Pastelová k letošní sezóně neodmyslitelně patří, proto není podstatné, zda ji zvolíte na oblečení nebo nehtech. Důležité je se jí nevyhýbat. Krásné jsou růžové a modré odstíny, které sami za sebe hlásí vaši ženskost.

Laky na nehty 2012

Čtěte také: Chcete mít dokonalé nehty?

Laky na nehty 2012Třešňová nebo medová?

Klasikou, která nikdy nezklame je červená a fialová. Obě barvy pořídíte v široké škále odstínů a zaručí tak příjemný a upravený vzhled vašich rukou. In je především třešňová a vínová. Stejně dobře poslouží ostatní nijak nevýrazné barvy, které mohou na první pohled působit nudným dojmem, na ten druhý však bude vidět, že o sebe pečujete a ne každý si může do kanceláře dovolit okaté barvy. Pleťové nebo ty méně výrazné, jako například medová se hodí k nápadným outfitům plných barev, kytek a potisků.

Čtěte také: I nehty vyžadují předehru

Extravagance se třpytkami

Do obliby se dostaly i třpytivé a křiklavé laky na nehty. Pokud v práci musíte nosit nudnou bílou francii, pak si na víkend vyhrajte s výraznějšími barvami, ukažte navenek svoji extravaganci a výstřednost. Ani zlatá barvasnad nikdy nevyjde z módy. Hodí se prakticky k čemukoliv a vaše ruce budou elegantní, společenské a sexy.

Čtěte také: Zdravé vlasy, jasná pleť a pevné nehty – vizitka krásy

Magnetické lakyLaky na nehty 2012

Magnetické laky mají obrovské kouzlo, které spočívá v magnetickém zdobítku. Lak je opatřen kovovými částečkami, které se pohybují, když jsou vystaveny právě magnetu. Za pár minut tak vytvoříte originální vlnky na vlastních nehtíkách a jen tak nikdo neuvěří, že jste si tuhle krásu vytvořila sama.

Jana Čechová