Recenze: Hall Pass/ Týden bez závazků, komedie USA 2011

Po řadě událostí a nápadu starší přítelkyně psycholožky se Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku – dávají Rickovi a Fredovi příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí - jako by nebyli ženatí - a doufají, že to jejich manželství zase „nako


Po řadě událostí a nápadu starší přítelkyně psycholožky se Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku – dávají Rickovi a Fredovi příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí - jako by nebyli ženatí - a doufají, že to jejich manželství zase „nakopne“ k lepšímu. Obě přítelkyně se přesouvají k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně?

Recenze: Hall Pass/ Týden bez závazků, komedie USA 2011

Mrkněte na: „Nevěrní“ MUŽI V NADĚJI

Komedie Týden bez závazků má všechno, co od komedie tohoto druhu očekáváte. Ani chvíli jsem se nenudila a scének, kdy jsem se smála opravdu nahlas, je také dost. Film krásně odsýpá a je velice vtipné pozorovat čtyřicátníky, kteří si žijí svůj pohodlný manželský život, jak jsou vypuštěni do světa a snaží se za každou cenu sbalit nějaké holky ve svých příšerných usedlých košilích, s příšernými sestřihy, vyčnívajícími pupky a balícími hláškami staženými z internetu. Je tu ale také hodně ze života. Vztahy opravdu potřebují hodně práce, aby si mohly udržet svůj standard a je těžké, se třemi dětmi na krku, být sexy a celá žhavá uspokojit potřeby svého manžela - natož svoje. Nebo se cítit k němu přitahována, když se ráno budíte vedle příšery s dýchacím zařízením na obličeji.

Recenze: Hall Pass/ Týden bez závazků, komedie USA 2011

Sledujte: Recenze: Friends With Benefits/ Kamarád taky rád

Myslím, že Hall Pass stojí za vidění a rozhodně si tuto lechtivou komedii užijí i partneři. A třeba jim v průběhu sledování dokonce i něco málo dojde. Hezkou zábavu.

Hrají: Owen Willson (Rick), Jason Sudeikis (Fred), Jenna Fischer (Maggie), Christina Applegate (Grace)

Vyhrajte s Dokonalouženou skvělé ceny!

Text: Denisa Dundrová