Co přinese rok 2017?

Co přinese rok 2017?

Co vám rok 2017 přinese v lásce, zdraví a práci? Zeptejte se hvězd! Beran V práci na vás během celého roku budou číhat problémy. V lásce držte své city na uzdě, ne každý partner by mohl vaše nálady zvládnout. Duben pro vás bude měsícem vášně. Co se zdraví týče, pro


 Co vám rok 2017 přinese v lásce, zdraví a práci? Zeptejte se hvězd!

Beran

V práci na vás během celého roku budou číhat problémy. V lásce držte své city na uzdě, ne každý partner by mohl vaše nálady zvládnout. Duben pro vás bude měsícem vášně. Co se zdraví týče, prospělo by vám pravidelné cvičení. Zapracovat byste měla také na svém jídelníčku. Nejlepší měsíc začátku změnu životosprávy je únor.

Býk

Finance nejsou vaší silnou stránkou. Měla byste myslet na finanční rezervu, nikdy nevíte, co vás potká. V citové oblasti se vám bude dařit. Nejlepším časem na novou lásku bude květen. Stejně jako beran, i Býk by se měl začít věnovat cvičení a úpravě jídelníčku.

Blíženci

V práci se rozhodnete rozjet vlastní projekt. A dočkáte se velké podpory okolí. Když budete trpěliví
a zodpovědní, brzy budete sklízet ovoce. V lásce na vás čeká několik nástrah. Dejte vždy na svou intuici, ta vás vztahy provede. Ve zdraví se zaměřte na svou páteř. Pomůže vám s tím jóga či pilates.

Rak

Na začátku roku vás finance pěkně potrápí. Zlom přijde v dubnu, kdy se vše obrátí k lepšímu. V lásce budete muset kontrolovat své emoce. Reagujete na každou maličkost a tím si spíše ubližujete, než abyste vztahu prospívala. Co se zdraví týče, máte ve hvězdách problémy se žaludkem. Proto dbejte na skladbu jídel
a dodržujte pitný režim.

Lev

V práci se pokusíte prosadit inovace a nutné změny. Pokud s vám to podaří, pozitivní změny se projeví v dubnu. Na romantiku se můžete těšit během celého roku. Nejkrásnější okamžiky s láskou zažijete v březnu a dubnu. V rámci zdraví podpořte nervový systém. Sportujte pravidelně a často. Ve všech ohledech vaším nejlepším měsícem bude únor.

Panna

V práci se objeví možnost kariérního postupu. Neváhejte a chytněte příležitost za pačesy. Nebojte se lásky. Nejlepším měsícem pro nový vztah je březen. Ve zdraví se zaměřte na své trávení, základem je zdravá strava.

Váhy

V práci vás čeká dořešení restů z loňského roku. Rychle se na ně vrhněte, ať máte čistý stůl. Osloví vás dávný ctitel a udělá ve vašich citech opravdový guláš. Nedělejte ukvapená rozhodnutí. Se změnami počasí vás neustále trápí virózy a angíny. Zapracujte na své imunitě.

Štír

Pořiďte si diář, nebudete tak často zapomínat na domluvené schůzky. Láskyplné období vás čeká v únoru,
který celkově bude důvodem k radosti. Jezte častěji a méně a pijte dostatek tekutin.

Střelec

V práci budete jako na houpačce, jeden měsíc se vám bude dařit, druhý zase ne. Nepropadejte v horších měsících panice. V lásce si užívejte každou chvilku. Se svým partnerem plánujte společné chvíle a náležitě si je užívejte. Jezte více vitamínů a myslete na svůj imunitní systém. Vyzkoušejte třeba saunu.

Kozoroh

V prvním čtvrtletí roku vás čekají úspěchy na všech frontách. Pak ale buďte obezřetní. V dubnu se začnou stahovat mračna v práci. V lásce budete trošku osamělí a  váš zdravotní stav bude přesně odrážet vaše nálady, chvíli pohoda, chvíli deprese. Sport vyplavuje hormon štěstí, zkuste to!

Vodnář

Prvních pár měsíců vás čeká pracovní chaos. Jakmile však vše dostanete pod kontrolu, po zbytek roku se vám bude dařit. V lásce se věci vyvinou jinak, než doufáte a budete velmi zklamaní. Zkuste začít běhat, tento sport vám skvěle vyčistí hlavu a budete klidnější.

Ryby

Do nového roku Ryby vstupují s pesimistickou náladou. Negativní přístup bude mít vliv na vaše přátele i na pracovní výkony. Dejte si pozor na finance, budete mít nečekané výdaje. V lásce se vám bude dostávat méně pozornosti, než nakolik jste zvyklí, a to ponesete velmi špatně. Vašemu tělu chybí energie. Proto se zaměřte na svůj jídelníček a pravidelný pohyb.  

 

Jste spokojení s tím, co vám hvězdy nachystaly do vínku? A věříte vůbec na horoskopy?