Zchlaďte se jahodovou ledovou kávou či tradičním mrazivým espressem
Pozvěte kamarádky na zahradní party a pohostěte je klasickým mrazivým nakopávákem nebo jahodovou ledovou kávou s příchutí exotiky. Ani s jedním receptem nešlápnete vedle a užijete si příjemné odpoledne
Zchlaďte se jahodovou ledovou kávou či tradičním mrazivým espressem
Pozvěte kamarádky na zahradní party a pohostěte je klasickým mrazivým nakopávákem nebo jahodovou ledovou kávou s příchutí exotiky. Ani s jedním receptem nešlápnete vedle a užijete si příjemné odpoledne v té nejlepší společnosti.
Jahodová ledová káva
Překvapte kamarádky odvážným letním nápojem – jahodová ledová káva s kokosovým mlékem je přesně to, co v horkém letním odpoledni ozvláštní vaše setkání.
Na 1 porci
4 střední jahody
1 dcl kokosového mléka
Capsletto espresso
Led
1.Jahody spolu s kokosovým mlékem rozmixujeme dohladka
a přecedíme, abychom získali krémově hladkou texturu.
2.Základ nápoje vlijeme do sklenice a přidáme bohatou hrst ledu.
3.Uvaříme velké espresso od Capsletta a pomocí lžičky nalijeme na připravenou směs.
4.Káva začne pomalu klesat dolů a jahodová složka vystoupá na povrch.
5.Nakonec kávu ozdobíme čerstvými jahodami.
Tradiční ledová káva
V parném letním dni vás nejlépe osvěží a zároveň nakopne tradiční ledová káva.
Připravte si tu svou do pořádné sklenice a odpolední únava bude ta tam!
Tip: Když necháte hotové espresso zmrazit ve tvořítkách na led, neztratí ledová káva intenzivní chuť.
Na 1 porci
Led
1 dcl mléka
Capsletto espresso
Třtinový cukr na doslazení
1.Na dno sklenice dáme hodně ledu, na který nalejeme čerstvé mléko.
2.V kávovaru uvaříme Capsletto espresso a opatrně jej nalijeme na mléko s ledem. Při spojení čerstvé kávy a mléka se začnou tvořit krásné struktury.
3.K doslazení použijeme třtinový cukr.
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)