Vyhrajte balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou

Vyhrajte balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou

Zázrak v kuchyni za pár minut? S balzamikovými krémy Kalamáta Papadimitriou je to hračka

Slunečná obloha a vysoké teploty svádí k lenošení na zahradě, nejlépe s rodinou nebo přáteli. Čím ale pohostit návštěvu a netrávit přitom hodiny v kuchyni? Ubrousek, který by se sám prostřel, sice zatím nikdo nevynalezl, ale Kalamáta Papadimitriou přináší pomocníky, se kterými je to v kuchyni téměř stejně snadné. Řecké balzamikové krémy v pěti skvělých příchutích z každého jídla okamžitě vykouzlí gastronomický zážitek.


 

Balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou vykouzlí z každého jídla gastronomický zážitek

 

Dočkali jsme se. Teploty jsou každým dnem vyšší a vyšší a slunečná obloha svádí k lenošení v parcích, procházkám v přírodě či popíjení svěžích koktejlů na venkovních zahrádkách. Kdo by chtěl v tomto krásném počasí trávit dlouhé hodiny v kuchyni? Řecké balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou vám přináší několik jednoduchých, a přesto zajímavých receptů, které potěší nejednoho strávníka a ušetří vám spoustu času. Vykouzlíte s nimi z každého jídla za pár minut gastronomický zážitek.

Připravte si chuťové pohárky!  S nadcházejícím létem přichází i nová svěží příchuť. Balzamikový krém
s granátovým jablkem vyniká intenzivním aromatem a unikátní chutí: sladkou s náznakem trpkosti, přestože obsahuje čerstvou přírodní šťávu z granátových jablek z Messiny. Skvěle se hodí na přípravu sendvičů, marinád či lehkých salátů. A nechybí samozřejmě ani v našich nových receptech.

Recepty na letošní rok připravila food bloggerka Romana Böhmová z Naskokvkuchyni.cz. A je opravdu z čeho vybírat. Hlad u vody či na výletě vám jistě zažene lehký těstovinový salát s pistáciemi, dochucený fíkovým balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou.  Při grilování s přáteli sáhněte po receptu na jarní salát s grilovaným jablkem a novinkou s příchutí granátového jablka. Až vám dojde inspirace na nedělní oběd, zachrání vás recept na vepřovou panenku se zeleninou, taktéž s použitím balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou granátové jablko. Chybí vám sladká tečka na závěr? I na tu Romana myslela.
Připravte si kokosové vafle se zkaramelizovaným ovocem a krémem s příchutí fíku.

 

                                                 

 

Vedle balzamikového krému s granátovým jablkem máte na výběr i z několika dalších příchutí, které jistě najdou své využití opravdu v každé domácnosti. Marinádu na maso nebo obyčejný sendvič pozvedne na vyšší úroveň krém s klasickou příchutí. Zeleninový salát nebo grilovaná ryba zase vyžadují svěží doplněk, a přesně proto je tu krém s pomerančem a citrónem. Je libo spíš hustou polévku či nadýchaný dezert? Pak nesmí chybět fíkový balzamikový krém.

Jistě potěšíme i ty z vás, kteří ve své kuchyni vaří bez lepku. Žádný z krémů Kalamáta Papadimitriou lepek neobsahuje. Všechny jsou navíc zcela bez tuku a jedna porce má jen 17 kalorií. Nic tedy nebrání tomu si je vychutnávat třeba každý den. Stoprocentně přírodní složení pouze z korintských rozinek je jen dalším benefitem, díky kterému krémy získávají svou jedinečnou sladkokyselou chuť.

 

  

 

Balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou jsou k dostání v obchodních řetězcích Billa, Tesco, Globus, Makro a Albert hypermarket. Prodávají se v praktickém 250ml balení za doporučenou cenu 99,90 Kč.

Více informací a další recepty najdete na www.papadim.com/cs.

 

Na pět z vás čekají balsamika Kalamáta Papadimitriou!

Vyzkoušet dokonalé recepty můžete v naší sekci "VAŘÍME S BALSAMIKO KRÉMY KALAMATA PAPADIMITRIOU"

 

Výherci:
P. Zemánková, E. Procházková, K. Svobodová