Pro zahřátí organismu a doplnění tekutin jezte polévky

Pro zahřátí organismu a doplnění tekutin jezte polévky

TIP redakce:


Únor je měsícem výzev. Neustále překonáváme chladné počasí, nedostatek slunečního záření a různé virózy. Hledáme způsoby, jak se vnitřně zahřát. V zimě jsou tak pro lidský organismus ideální stravou polévky. Jsou nutričně výživné, dodají tělu tekutiny, a hlavně zahřejí. A co víc, příprava té nejrychlejší polévky vám zabere stejný čas jako si udělat čaj nebo kávu.

 

Podle mnoha nutričních specialistů by polévka měla být součástí každodenního jídelníčku. Díky svému různorodému složení může totiž rychle a efektivně nahradit kompletní hlavní jídlo. Obzvlášť v tomto chladném období se ale hodí i ke svačině.

Rychlým řešením mohou být polévky ze sáčku. Kvalitní svačinové instantní polévky do hrnečku jsou pouze ze sušených, rozemletých surovin a jejich příprava trvá jen pár minut za pomoci horké vody. Navíc jsou šetrné
k planetě, protože vykazují nízkou uhlíkovou stopu. Jde tedy o ekologičtější variantu horké svačiny, než když si dáte třeba velké café latté.

A co když chcete polévku jako hlavní chod pro rodinu? Sáhněte bez obav po Velké rodinné či Poctivé od Vitany. Příprava bude rychlá a věřte, že tak zajistíte chutnou a bohatou večeři celé rodině. Opět můžete zvolit polévku
s nízkou uhlíkovou stopou. Vitana si uhlíkovou stopu svých výrobků bedlivě hlídá a pro lepší rozeznání v obchodech šetrné polévky označuje logem Výrobek šetrný k planetě.

Za  nás jsou to tyto:

 

 

Vyzkoušejte je také. Máte nějakou svoji oblíbenou?