Dámské pantofle – žhavý trend léta 2022

Dámské pantofle – žhavý trend léta 2022


Chcete-li si pořídit lehké a vysoce módní boty na léto, budou dámské pantofle tím správným řešením i pro vás. Na trhu najdeme nejrůznější modely této stylové obuvi. Na následujících řádcích si tak povíme, podle jakých kritérií dámské pantofle vybírat. Také se dozvíte, jak zakomponovat dámské pantofle do vašeho letního outfitu, abychom docílily originálního výsledku. Čtěte a inspirujte se s námi!

Podle jakých kritérií vybírat dámské pantofle na léto?

Hledáme-li kvalitní obuv na doma, ale i do města nebo k vodě, budou dámské pantofle dobrou volbou. Pantofle pro ženy mohou mít totiž mnoho podob. Na trhu najdeme stylové kousky, které lehce sladíme s naším sportovním, ale i volnočasovým outfitem. Na sportovní i volnočasové události však budeme potřebovat modely s dobře odpruženou podrážkou. Ta by měla zvládnou tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Výhodou je
i polstrovaný a prodyšný svršek, díky kterému se vyhneme nežádoucím otlačkům. Dámské pantofle k vodě by měly disponovat kvalitní podrážkou s protiskluzovými vlastnostmi. Široký sortiment dámských pantoflů najdeme i na e-shopu CCC. Dámské pantofle by nám pak měly sedět tzv. na míru. Noha by nám neměla v botě klouzat. Pásek by nás však neměl na noze ani tlačit.  Dámské pantofle pak můžeme vybírat i podle jejich designu. O tom se však dočtete více v následujícím odstavci. Volit pak můžeme pantofle s nejrůznějšími dekoracemi. Ženy si oblíbily zejména ty blyštivé, které mohou snadno sladit i se svými šperky.   
 

Jaké barvy, vzory a motivy obuvi budou v letošní letní sezóně in? 

Chceme-li si koupit dámské pantofle v módním barevném odstínu, měly bychom se orientovat v trendy barvách pro danou sezónu. Letos v létě se blýsknete v pantoflích v přírodních a pastelových tónech. Meruňkové, pistáciové i oříškové pantofle tak budou tím správným řešením. Vyhýbat se však nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální a snadno je tak sladíte i s pestrobarevnými oděvy nebo
s oblečením se vzory a s motivy. Fantazii se meze nekladou! Stylové dámské pantofle jsou k dostání také
u oblíbeného prodejce obuvi CCC. Zde si jistě vyberete módní pár obuvi i vy! Zaměříme-li se na vzory a motivy, budou letos v kurzu zejména ty zvířecí a květinové. Dámy, které dávají přednost extravagantním kouskům, mohou sáhnout po leopardích, tygrovaných nebo zebrovaných kouscích. Ženy a dívky, které jsou duší spíše romantičky, jistě potěší modely s drobnými kvítky nebo s maxi květy. Velké oblíbenosti se pak těší i dámské pantofle s hadím motivem. Ty snadno sladíte i s kabelkou s hadím vzorem.

Za jakého materiálu vybírat dámské pantofle na léto?   

Dámské letní pantofle mohou být vyrobené z nejrůznějších materiálů. V letošní letní sezóně vítězí na plné čáře ty přírodní. A není se vůbec čemu divit. Boty z přírodních materiálů mají hned několik výhod. Jsou nejen vysoce módní, ale i pohodlné a odolné. Dámské pantofle z přírodní kůže jsou pak navíc i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života již akcentují ty největší módní značky. Je tak z čeho vybírat. Módní dámské pantofle z přírodních materiálů najdete také v kamenných prodejnách CCC. Zde si jistě vyberete udržitelný pár sandálů i vy. Kombinovat je pak můžete s módními trapézovými nebo plisovanými sukněmi. Hodit se k ním budou i módní kalhoty do zvonu s vysokým pasem.