Svatební trendy na rok 2023

Svatební trendy na rok 2023


Svatební sezóna je za rohem, tak se pojďme podívat na některé svatební trendy u svatebních šatů a snubních prstýnků pro rok 2023.


Svatební salon Elody

Jednoduché a hladké svatební šaty

I když se svatby v boho stylu pořád drží, tak už pomalu ukončují svoji éru a nastupují spíše elegantní a moderní styly svateb, do kterých se perfektně hodí hladké svatební šaty ze saténu, mikáda či splývavého šifonu. Sukně nemusí být objemná s velkou spodničkou, ale může i splývat, aby podtrhla postavu nevěsty. Pokud nemusíte úplně pevný satén, zvolte jemný svatební tyl, který dodá na vzdušnosti vašich šatů, ale na eleganci rozhodně neubere. Celý look můžete doplnit hladkým účesem či hollywoodskými vlnami.


Svatební šaty Elody

Místo výstřihu vsaďte na stojáček

Stojáčkový střih se objevuje zejména na tričkách a halenkách, ale věřte mi, že tento zajímavý střih vypadá báječně i na svatebních šatech. Místo výstřihu do písmena V, teď v letošní sezóně uvidíme zahalený dekolt
s mírným stojáčkem z krajky, která přechází v delší rukáv. Doporučuji vyzkoušet svatební šaty s tímto zajímavým střihem, budete opravdu překvapená, jak v tom budete vypadat. Nejen že podpoří větší poprsí, ale hlavně opticky prodlouží postavu.

Ať se podřídíte trendům nebo ne, rozhodněte se pro takové šaty, které vám budou perfektně sedět a budete se
v nich cítit dokonale, protože to je to důležité.


Svatební salon Elody Praha

Trendy snubní prstenů

Velmi oblíbená kombinace na letošní sezonu bude kombinace růžového a bílého zlata. Možná se bojíte růžové barvy, ale to vůbec nemusíte. Snubní prsteny z růžového zlata naopak splynou s vaší kůží a nemusíte se bát, že budou vidět na tři kilometry daleko, právě naopak.

Jelikož většina lidí má růžový podtón pleti, tak právě takový prsten dost splyne s barvou kůže. Pokud zvolíte lesklý povrch, tak podpoříte jeho viditelnost, ale pokud zvolíte například matný povrch, tak krásně spojí s barvou kůže. Růžové zlato právě v kombinace s bílým zlatem vypadá velmi elegantně a netradičně. Pokud chcete spíše experimentovat, běžte do netradičních povrchů. Nejen, že nebudete mít tu “klasiku”, ale i u většině případů se vám i tak rychle nepoškrábe.

 

Ať už se podvolíte trendům nebo ne, vyberte to, co se vám nejvíce líbí a v čem se budete cítit dobře.

Za Elody,

Markéta Verner