Hrajte o dokonalý diář na rok 2022

Hrajte o dokonalý diář na rok 2022

Diář Dary Rolins vychází letos nově ve dvou velikostech


ROK PODLE DARY 2022

Oblíbená zpěvačka Dara Rolins vydává letos již pošesté svůj tradiční diář Rok podle Dary. Kromě základního ročního kalendária v něm opět nabízí fanouškům i řadu fotografií, motivačních textů, užitečných rad, jak dosáhnout v životě harmonie, nebo i své oblíbené zdravé recepty. Samozřejmě nechybí ani dostatek místa na osobní poznámky.

Diář Rok podle Dary 2022 tentokrát nově vychází ve dvou velikostech - v klasickém velkém formátu 130 x 210 mm a nově také v menší variantě 105 x 148 mm, který se lépe vejde do malé kabelky.

Na zadní vnitřní straně obálky je v obou provedeních umístěna praktická kapsička s dárkem. V letošním roce jím je Notes plný tajemství aneb test vaší upřímnosti.

 

A co o diáři říká jeho autorka Dara?

„Pětiletá etapa je uzavřena. Tento můj již šestý diář otevírá novou. Je vytvořený s ještě větší radostí a energií. Chtěla jsem, aby byl zase jiný a výjimečný. S tímto záměrem jsme přistupovala ke všem prvkům, které jsou pro můj diář důležité, ať už po vizuální, nebo obsahové stránce. Přizvala jsem si ke spolupráci toho nejšikovnějšího designéra, který diář vyzdvihl kresbou, vyhráli jsme si společně s grafikou a nezapomněli ani na oblíbené recepty. A na fotkách, na těch se kromě dvorní fotografky Peťky podíleli i moji přátelé a rodina. S ohledem na složitost situace, v níž diář vznikal, i tento fakt dodává diáři osobnější atmosféru a blízkost. Vždyť posuďte sami, jak je vymazlený J!"

 

 

Dara Rolins (*1972) je slovenská herečka a zpěvačka. Ve čtyřech letech se poprvé objevila v televizi. Jako osmiletá natočila první film. V devíti vydala první desku, které se prodalo 250 000 kusů. Ve 12 letech natočila s Karlem Gottem slavný duet Zvonky štěstí. V roce 2008 se jí narodila dcera Laura, jejímž otcem je Matěj Homola, zpěvák a kytarista skupiny Wohnout.

Dara Rolins: Rok podle Dary 2022, vydává nakladatelství Esence, 176 stran, doporučená cena 299 Kč (velký formát) a 249 Kč (malý formát)

 

My jsme si pro vás připravili soutěž. Odpovězte na soutěžní otázku:

 

Podmínky SOUTĚŽE - Sledujte nás na FB a také IG.

 

 

 

Výherci: K. Janatka, K. Čivrná, E. Horáková