Červencový boxík je zde

Sdílet článek

Reklama
Reklama

 

 

Dr.Oetker Celozrnný mrkvový koláč

Nezaměnitelná plná chuť poctivé receptury a snadná příprava. Celozrnný mrkvový koláč s celozrnnou moukou, třtinovým cukrem, lněnými semínky, chutí a vůní prvotřídního kořeni: skořice, anýzu, hřebíčku, koriandru
a fenyklu. Snadná a rychlá příprava: stačí přidat 200 g nastrouhané mrkve, 250 ml vody, 75 ml oleje a 2 vejce.

 

Rio Mare Makrela Messicana

Rio Mare uvádí vynikající novinku – filety z makrel s omáčkou. Klasickou recepturu spojující chuť rybího masa
s tomatovou omáčkou a autentickou mexickou recepturu s pikantní omáčkou, pro ty, kteří preferují výraznější chuť.

 

Spak Master Ketchup

Kvalita bez kompromisů. Rodinná receptura Hanse Petera Spaka, každá lahev nese jeho podpis. Jedinečná sladší a plná chuť díky vyššímu podílu italských rajčat. Bezkonkurenčních 210g italských rajčat na 100g výrobku. Žádný škrob ani konzervanty, obsahuje jen rajčatový protlak, cukr, ocet a koření.

 

Staropramen Cool S příchutí okurky a limetky

Nový nealko Cool s příchutí Okurky a Limetky rozšiřuje portfolio oblíbených pivních mixů od Pivovarů Staropramen o novou poutavou příchuť. Unikátní spojení okurky a limetky s nealkoholickým pivem nabízí osvěžující chuťový zážitek, který spotřebitelé ocení nejen během horkých letních dní. Díky tomu, že je tento Cool nealko, si můžete užít tuto zajímavou kombinaci chutí při jakékoli příležitosti!

 

POM-BÄR Crackers original

Nové POM-BÄR Cracker jsou lehkou pochoutkou ve tvaru medvídka s nadýchanou texturou, díky které jsou ještě křupavější a zábavnější. Medvídci jsou pečení, neobsahují konzervační látky ani umělá barviva a navíc jsou dobrým zdrojem vlákniny. POM-BÄR Cracker přichází v příchutích: Original a Mák & Sezam.

 

Havlík Tyčinky se sýrem a solí

Jsou dnes nedílnou součástí hospod, barů, kaváren a vináren na Moravě. Pro svou jedinečnou chuť, která se dokonale snoubí s chutí piva, se staly za dobu 20 let takřka kultem a jsou vyhledávanou pochoutkou spotřebitelů všech věkových kategorií.

 

Ady Pikantní cibulka

Cibulka perlovka má jemně kořeněnou až ostrou aromatickou chuť. Cibulka obsahuje vitaminy A, B1, B2
a kyselinu nikotinovou. Její charakteristickou chuť zapříčiňuje obsah alylbisulfidu. V kuchyni jí využívá především francouzská nebo maďarská gastronomie. V letošní grilovací sezóně najde určitě uplatnění jako příloha k masu, zejména hovězímu, ale výtečná je i ke grilovaným sýrům.
V kombinaci s pálivými papričkami je vhodná pro všechny, kteří mají rádi ostře pikantní chutě.

 

Objednávat boxíky můžete zde: www.brandnoozbox.cz 

 

 

Reklama

Doporučujeme

Ticho, voda, klid. Neznámé přehrady a rybníky, kde si opravdu odpočineš

Některá zákoutí Česka nejsou vidět na Instagramu, ale slyšíš tam šum vody a ticho. Vodní perly, kde nepotkáš davy a místo hotelových resortů tě...

Co připravit na rodinné posezení? Zkuste retro sýrovou roládu

Pamatujete si na klasickou sýrovou roládu, která nesměla chybět na žádné oslavě? Tahle retro pochoutka se vrací do módy a stále boduje. Je jednoduchá...

Jóga, keramika i tanec za babku: Senioři objevují kouzlo slevových kurzů

Stáří není konec. Je to kapitola, která si žádá pozornost, možnosti a respekt. Senior Pas je tichým, ale mocným nástrojem, který dokazuje, že aktivní...

Nízký plat celý život? Přesto můžete mít slušný důchod

Důchod v Česku se nevypočítává jen podle výše výdělků. Rozhodují hlavně odpracované roky a systém redukčních hranic, který zajišťuje solidaritu mezi lidmi. Rovnostářský systém V Česku...

Tři recepty na pomazánky, které nadchnou vaše chuťové pohárky

Pomazánky jsou v naší zemi mezi strávníky velmi oblíbené. Ať už se jedná o svačinu nebo pohoštění pro návštěvu, mají spoustu příznivců. Navíc jsou...

Saxofonista Slováček naletěl pyramidě. Zklamání, hněv a mizivá šance na návrat úspor

Felix Slováček patří mezi tisíce poškozených, kteří vložili peníze do podvodného investičního plánu firmy Glocin. O své úspory nejspíš už nikdy neuvidí. Zhodnocení, které nikdy...

Pigmentové skvrny po letech na slunci. Mýtus o játrech už neplatí

Tmavé skvrny na kůži nejsou známkou nemocných jater, ale následkem let strávených na slunci. Jak je rozeznat a proč je dobré chodit na pravidelné...

Češi je milují, ale měli by si dát pozor! Kaktusy do bytu nepatří, zvlášť ne do ložnice

Kaktus je na první pohled nenáročná a moderní rostlina, která je ideální i pro ty, kterým jinak pokojovky dlouho nevydrží. V českých domácnostech se...

Zdravé svačinky po celý školní rok

S nástupem nového školního roku se klasicky otevírá téma rychlých, zdravých a chutných svačinek. Usnadněte si každodenní přípravu a zároveň potěšte i ty nejvybíravější...

Dáda Patrasová truchlí. Dceru ztratila v náručí, poslední slova ji zasáhla do srdce

Byla to bolest, která neměla slova. Dáda Patrasová držela svou dceru Aničku v náručí, když vydechla naposledy. Až teď po měsících mlčení našla odvahu...

Co ocení pleť po létě? Dokonalé kombo hadího krému a kolagenové emulze

V létě si užíváme odpočinku, dovolené, slunce a moře, pro pleť je to ale náročné období. Vliv slunečního záření, chloru, mořské soli, klimatizace a...

Toskánsko mimo davy: Objevte kouzlo, které turisté ještě neobjevili

Zapomeňte na přeplněnou Florencii i selfie u Šikmé věže v Pise. Skutečné kouzlo Toskánska najdete v kopcích, kde vinice objímají kamenné domy a život...

Jak zužitkovat celé kuře? Tři recepty, po kterých vám z něj nezbyde nic

Kuře je skvělá surovina. Je cenově dostupné, pro většinu z nás chutné a hlavně se dá celé krásně zužitkovat. Místo toho, abyste koupili jen...

Jak stárneme, běží čas jinak. Mozek mění tok reality

Dětské dny měly šířku oceánu, dnešní týdny připomínají záblesk světla. Čas se nezměnil, ale naše mysl ano. Vědci hledají odpověď, proč se s přibývajícím...

Kolik hodin denně prospat, abyste žili déle? Nová studie má odpověď

Pravidelný spánek není jen otázkou pohodlí, ale podle nové studie přímo rozhoduje o délce života. Vědci zjistili, že rytmus noci a dne má zásadní...
Reklama
Reklama