Na myšlenku nezávislého a objektivního hodnocení navázalo ryze českým projektem nakladatelství TopLife Czech. Nakladatelství od roku 2014 publikuje v ročence Nejlepší restaurace výsledky hodnocení a každoročně oceňuje přibližně stovku tuzemských zážitkových restaurací. Inspektoři anonymně degustují pokrmy a testují kvalitu služeb v nejlepších podnicích v Česku. Výsledkem opakovaných návštěv a hodnocení je nakladatelstvím udělená známka – Zlatý lev. Vstupenkou do výběrového klubu je jeden Zlatý lev a pro šéfkuchaře a majitele restaurací vysněnou nejvyšší známkou jsou tři Zlatí lvi. Pořádající nakladatelství financuje celý projekt výhradně prodejem knižního průvodce a inzercí.
Nejvýznamnějšími finančními podporovateli jsou společnosti Bidfood a značka a výrobce automobilů CUPRA. Kniha je dostupná na webu nakladatelství www.toplifeczech.cz a u všech dobrých knihkupců.
Publikace vyšla 25. 11. 2024, Doporučená MOC je 800 Kč
Chcete tuto knihu vyhrát? Pak se zapojte do naší soutěže a odpovězte na otázku: