před 10 lety, 21.01.2015 00:00
Tomáš Čáp
Novinky
Rösti se špenátem, hruškou a sýrovou omáčkou
Potřebujeme:
2 velké brambory varného typu C
1 malá cibule
1 lžička drceného kmínu
300 g listového špenátu
2 zralé hrušky
6 lžic Alpro Soya Cuisine
50 g modrého sýra
řeřicha
olivový olej
půl lžíce citrónové šťávy
čerstvě mletý pepř
Potřebujeme:
2 velké brambory varného typu C
1 malá cibule
1 lžička drceného kmínu
300 g listového špenátu
2 zralé hrušky
6 lžic Alpro Soya Cuisine
50 g modrého sýra
řeřicha
olivový olej
půl lžíce citrónové šťávy
čerstvě mletý pepř
sůl
Postup:
Na přípravu dresinku vymícháme dohladka sójovou alternativu smetany na vaření Alpro Soya Cuisine, polévkovou lžíci oleje, citrónovou šťávu a modrý sýr. Dochutíme solí a pepřem a dáme do lednice. Oloupané hrušky nakrájíme na tenké nudličky Julienne. Aby nezhnědly, pokapeme je citrónovou šťávou. Špenát smícháme s řeřichou. Oloupeme a nahrubo nastrouháme brambory. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme ji na troše olivového oleje. Poté ji přidáme k nastrouhaným bramborám, dochutíme drceným kmínem, solí a pepřem. Rösti opékáme na oleji po obou stranách. Podáváme s hruškou, špenátovým salátem, zbývajícím sýrem a připraveným dresinkem.
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)