Trendy ve snubních prstenech pro rok 2020

Trendy ve snubních prstenech pro rok 2020


 

Snubní prsteny bereme jako symbol slibu lásky, věrnosti a spojení dvou lidí. Přece jen vás budou zdobit po celý život, proto jejich výběru věnujte dostatek času. Vybírat můžete z nepřeberného množství krásných designů,
od barvy zlata, povrchových úprav až po osazení dámského modelu kameny. Fandíte klasice nebo novým trendům? Pojďte se podívat, jaké novinky na vás čekají v letošním magickém roce 2020.

Čím více, tím lépe

A to doslova. Pokud milujete šperky, pak vás tento trend opravdu nadchne. Zkuste vybrat takový typ snubního prstenu, ke kterému můžete přidávat postupem času další. Hodí se úzký s kamínky nebo celokamenový, který perfektně padne i k vašemu zásnubnímu. Nebojte se ani kombinace barev zlata. Bílé zlato se pořád drží na prvním místě, ale co takhle oživit vaši sbírku růžovým kouskem? Každý nový prsten může symbolizovat důležitou událost ve vašem životě, ať je to narození potomka, výročí svatby, či jiný pro vás významný moment.

  Slunce  

 

Minimalismus

Říká se, že v jednoduchosti je krása. A my si za tímto výrokem stojíme také. Stálicí na poli snubních prstenů zůstává klasika v podobě jednoduchých kroužků. Zvolte oba stejné nebo dámský prsten ozdobte jedním kamenem, v takovém případě doporučujeme briliant. Rozdíl ceny oproti zirkonovému modelu vás příjemně překvapí. Lze volit různou šířku pro nevěstu a ženicha.

  Greta 

 

Paleta barev

Jak už jsme zmiňovali, bílá stále zůstává nejoblíbenější barvou. Je elegantní a umožňuje ženám snadno kombinovat šperky z různých materiálů. V posledních letech jsme se však přesvědčili, že růžová není jen módním výstřelkem. A to díky své jemnosti. Nehodí se jen pro světoznámou Barbie, ba dokonce i pánové si jí oblíbili. Pokud se obáváte, že by té růžové bylo moc, zkuste kombinaci s bílým zlatem.

  Xali

 

Zajímavé netradiční vzory

V poslední době snoubenci touží po něčem neobvyklém, čím by se lišili od ostatních. Nadchne vás jiný než kulatý tvar prstenu, zajímavá vnější rytina nebo okázalá šířka? To vše osázeno brilianty, které neztratí svůj třpyt ani po letech. Pokud ano, máme pro vás pár tipů, se kterými se u ostatních párů jen tak nesetkáte.

 Daryl

 

 

Našli jste inspiraci nebo už máte své snubní prsteny vybrané? Podělte se s námi o vaše favority.

 

 

 

Autor: Irena Zářecká

https://www.brilas.cz/magazin/sperky/428-trendy-ve-snubnich-prstenech-pro-rok-2020.xhtml