Vychutnejte si zimní festival chutí

Sdílet článek

Reklama
Reklama

Návratův zimní festival

Štěpán Návrat je majitelem již tří restaurací v Praze. Zajímavostí je, že každá je absolutně jiná. Café Buddha je stálicí na trhu. Asijská kuchyně připravovaná z kvalitních surovin, která si vybudovala v Praze a okolí silnou základnu zákazníků. Ti chodí pravidelně do restaurace ve Vršovicích či hojně využívají rozvozové služby. Druhou ze zmíněných je fine diningová restaurace Benjamin, která se po pouhém roce objevila v Michelinském průvodci. Poslední a nejnovější je PRU58 v Holešovicích. Asijská kuchyně tentokrát z českých surovin. Neobvyklé spojení, které i přes otevření v době pandemie udělala z této restaurace gastronomickou ikonu.

Všechny tyto restaurace poprvé spojuje jedna akce. Štěpán Návrat ve všech pobočkách startuje 25.1.2022 Zimní festival. Bude ve dvou etapách. První končí 12.2.2022. Druhá etapa začíná 16.2.2022 a končí 27.2.2022. Jedná se o skvělé nabídky, které obvykle gastronomické festivaly nabízí. Café Buddha v prvním části představí krevetí hody. 3chody podávané od 17:00 dál s nutnou rezervací a heslem „cash only“ absolutně nadchnou díky chutím a ceně 399Kč na osobu. Startuje se s úžasnými krevetami na lžičce plné letních tónů doplněné peprnou mátou. Následuje závitek s křupavou tempurou, jako hlavní chod nastupuje domácí thajské kari ze zelených papriček. Pokud by někomu chyběla sladká tečka lze přiobjednat fascinující Sticky Toffee dortík se slaným karamelem.

 

Podrobný rozpis celého Zimního festivalu:

Café Buddha Norská /krevety 3x jinak/
Ebi tempura
Pra Kung
Green Curry Koong

Akce je limitovaná platí pouze na večeři od 17:00, nutná rezervace s heslem a platí od 25.1. do 12.2.22
Heslo: „cash only“ Cena: 399Kč / osoba

 


Pru 58 
/startuje se s pomelovým salátem s uzeným pstruhem, citrónovou trávou, yuzu, kokosovým miang dresinkem, a listy pepřovníku, následují mušle Sv. Jakuba s karamelovou omáčkou a křupavou rukolou. Na závěr se podávají avokádové rolky s uzeným lososem a umami kaviárem ze sivena/

Yum Sum Ó
Butter Scallops
Smoky Avocado

Akce je limitovaná platí pouze na večeři od 17:00, nutná rezervace s heslem. Heslo: „cash only“ a platí od 25.1. do 12.2.22. Cena: 549Kč/osoba

 

 

 

Benjamin 14
Kachna – červené zelí, kmín, naše dashi
Telecí – uhlí, libeček
Jeseter – kuře, mandle
Vepř – líčka, jelítko, brambor, medovina

Akce platí od 26/1/2022 do 12/2/2022 v otevírací době tedy od středy do soboty od 18:30
a cena je 899 Kč/osoba.

 

Café Buddha Norská
/vietnamské menu startující kachními závitky s nuoc cham, následuje úžasná polévka Pho Bo a jako hlavní chod žluté kari s krabem/

Duck Nem Rolls
Pho Bo
Cá Ri Cua

Akce je limitovaná platí pouze na večeři od 17:00, nutná rezervace s heslem. Heslo: „cash only“ .
Cena: 499Kč / osoba a to od 16.2. do 27.2.2022.

 

Pru 58
/intenzivní menu začínající křupavými kroketami se salátem a rendang omáčkou, následuje sekaná kachna
a na závěr se podávají závitky s vepřem a arašídovou omáčkou/

Keradok babi
Laab Bebek
Rendang

Akce je limitovaná platí pouze na večeři od 17:00, nutná rezervace s heslem. Heslo: „cash only“.
Cena: 499Kč / osoba a platí od 16.2. do 26.2.2022.

  


Benjamin 14

Kachna – červené zelí, kmín, naše dashi
Telecí – uhlí, libeček
Jeseter – kuře, mandle
Vepř – líčka, jelítko, brambor, medovina

Akce platí od 16.2.2022 do 26.2.2022 v otevírací době tedy od středy do soboty od 18:30 a cena: 899Kč/osoba.

 

Více informací také na cafebuddha.cz.

 

My jsme si pro vás připravili soutěž o voucher do restaurace Cafe Buddha Norská v hodnotě 500 Kč.

Odpovězte na soutěžní otázku:

 

 

Podmínky SOUTĚŽE – Sledujte nás na FB a také IG.

 

 

Výherci: M. Ivánková, R. Sládkovičová

 

Reklama

Doporučujeme

„Měl by to přece vědět“: Jak nevyřčená očekávání tiše podrývají blízkost

Ve vztazích často netrpíme nedostatkem lásky, ale nadbytkem nevyřčených očekávání. Doufáme, že druhý pozná, co potřebujeme. A když nepozná, cítíme se zraněně, i když...

Zdravé sladkosti: Letní dezerty, které hýčkají tělo i duši

Když ovoce zpívá na talíři, léto chutná ještě lépe. Jak si dopřát sladké bez výčitek? Objevte recepty, které spojují zdraví s radostí. Ovocné symfonie na...

Největší pasti na bakterie u vás doma. Na tyhle věci raději sahejte s rozmyslem

Možná si myslíte, že největší semeniště bacilů je vaše toaleta. Jenže opak je pravdou. Koupelnu většina z nás pravidelně čistí, zatímco jiné předměty bereme...

Simona Stašová jako studnice energie: Dědictví Bohdalové i vlastní vášeň

Simona Stašová je důkazem, že vitalita může být nejen otázkou genetiky, ale především disciplíny, vášně a neochvějné oddanosti řemeslu. Na jevišti srší silou připomínající...

Unavená, nikoli líná: O ženské únavě, která si zaslouží být vyslyšena

Mnoho žen prožívá každý den s pocitem, že chvíle klidu musí být vykoupena výkonem. V okamžiku, kdy se zastaví, přichází neklid. Vina. Hlasy v...

Šikland uzavře léto velkolepou derniérou – akční divadla, poslední ohňová show a netradičně i móda

Tradiční derniéra v největším přírodním zábavním parku v Česku Šikland se letos ponese ve výjimečném duchu. Poslední prázdninový víkend, 30. a 31. srpna, nabídne Šikland to nejlepší...

Retro citrusové želé je zpátky na scéně. Udělejte si ho doma a vraťte se do dětství

Pamatujete na ty barevné, cukrem obalené půlměsíčky, které voněly po citronech a pomerančích? Citrusové želé patřilo mezi sladkosti, které znala snad každá rodina. Bylo...

Design, výkon a technologie: to je letní MUST HAVE od Niceboye. Zasoutěžte si o tuhle stylovku!

Léto je ideální čas na aktivní životní styl! Ať už holdujete běhání, cyklistice nebo trávíte dovolenou horskými túrami, chytré hodinky jsou rozhodně MUST HAVE....

Zář jako hvězda: Umění péče o pleť v horkých letních dnech

Když slunce líbá tvář, pleť vypráví příběh. Jak ji udržet svěží a plnou života i v parném létě? Odhalte triky, které promění péči v...

Chuť léta: Recepty, které roztančí vaše chuťové pohárky

Když letní vánek nese vůni ovoce a bylinek, kuchyně se mění v umělecké plátno. Jak připravit pokrmy, které oslavují léto 2025? Ponořte se do...

Rizoto třikrát jinak. Zkuste tento oblíbený pokrm v různých variantách

Rizoto patří mezi pokrmy, které jsou na první pohled jednoduché, ale když se udělají správně, promění se v lahodnou delikatesu. Základem je kvalitní rýže...

Láska v drobnostech. Naučte se, jak správně prohloubit vztah 

Když letní slunce roztápí starosti, láska kvete v drobnostech. Jak prohloubit svůj vztah v létě 2025? Objevte gesta, která spojují srdce. Malá gesta, velké příběhy Léto...

Zapomeňte na zničené konečky. Jak přežít léto s krásnými vlasy?

Léto je krásné období, ale vlasy v něm dostávají pořádně zabrat. Slunce, chlor, mořská voda… všechno to, co milujeme, může naše vlasy ničit. Naučte...

Jak skladovat vejce, aby vydržela čerstvá klidně i rok? Trik našich babiček funguje dodnes

Vejce patří k nejvděčnějším potravinám. Jsou plná kvalitních bílkovin, minerálů i vitaminů, mají málo kalorií a v kuchyni se dají použít na tisíc způsobů....

Venku léto, uvnitř zima: jak si s touhle kombinací poradit, a přitom být stylová?

Léto nás, co do výběru outfitu, umí pěkně potrápit. Zvlášť, chodíte-li do kanceláře. Ráno po cestě se pečete v halence jako v sauně, a pak vás...
Reklama
Reklama