PSTRUH PLNĚNÝ SLANINOU A ŠPEKEM - Recepty z Rybářství Kolář

PSTRUH PLNĚNÝ SLANINOU A ŠPEKEM - Recepty z Rybářství Kolář

Potřebujeme: 4 čerstvé pstruhy z Rybářství Kolář sůl máslo 20 dkg anglické slaniny 20 dkg špeku cibuli česnek petrželovou nať citrón červenou nebo zelenou papriku větší   Postup: Pstruhy omyjte, osušte, osolte, pokapejte citronovou šťávou a nechte odpoči


Fotografie rybí recept_Rybářství KolářPotřebujeme: 4 čerstvé pstruhy z Rybářství Kolář sůl máslo 20 dkg anglické slaniny 20 dkg špeku cibuli česnek petrželovou nať citrón červenou nebo zelenou papriku větší   Postup: Pstruhy omyjte, osušte, osolte, pokapejte citronovou šťávou a nechte odpočinout. Mezitím si připravte směs na náplň: na nasekané cibulce osmahněte na kostičky nakrájenou slaninu, papriku a špek a vše dobře promíchejte. Nechte vystydnout a následně naplňte směsí pstruhy. Pstruhy osolte a položte na pekáč vyložený máslem a plátky citronu. Pečte 20 minut při teplotě 160– 200 °C. Na závěr posypte petrželkou.