Marinády, dresinky, zálivky a dipy
Nenapadá Vás, jak letos oživit letní grilovaní, nebo prostě jen udělat změnu? Nechte se inspirovat tipy Jana Součka, šéfkuchaře La Strada Ristorante! Marinády: Marináda s pivem a světlým balzamikovým krémem na kuřecí a vepřové maso Smíchejte 3 lžíce tekutého medu, 3x
Nenapadá Vás, jak letos oživit letní grilovaní, nebo prostě jen udělat změnu? Nechte se inspirovat tipy Jana Součka, šéfkuchaře La Strada Ristorante!
Marinády:
Marináda s pivem a světlým balzamikovým krémem na kuřecí a vepřové maso Smíchejte 3 lžíce tekutého medu, 3x lžíce balzamikového krému, 250 ml černého piva, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce nasekaného rozmarýnu Marináda se zázvorem a chilli se citrusovým balzamikovým krémem na krevety, ryby 4 polévkové lžíce oleje, 2 polévkové lžíce citrusového krému, 2 prolisované stroužky česneku, 1 polévkové lžíce nadrobno nasekaného čerstvého zázvoru, 1 nadrobno nasekaná červená feferonka, 1 polévková lžíce nasekané citrónové trávy nebo 1 polévková lžíce citrónové šťávy Švestková marináda s fíkovým balzamikovým krémem na tmavá masa 3 polévkové lžíce švestkových povidel, 2 polévkové lžíce dezertního vína, 2 polévkové lžíce fíkového balzamikového krému, 2 polévkové lžíce rostlinného oleje, 2 prolisované stroužky česneku, 1 polévkové lžíce sójová omáčka, zázvorDresinky:
Dresink z bílého jogurtu, citrusového balzamikového krému a kopru 250g bílého jogurtu, citronová kůra z jednoho citronu, 1 polévková lžíce najemno nasekaného kopru, 2 polévkové lžíce světlého balzamikového krému. Všechny ingredience smíchejte v misce. Oříškový dresink se světlým balzamikovým krémem 100g opražených kešu oříšků, šťáva ze dvou pomerančů, 3 polévkové lžíce světlého balzamikového krému, 100 ml olivového oleje, 2 polévkové lžíce med. Vše umixujte tyčovým mixérem. Medovo balzamikový dresink s pomerančovou šťávou 4 polévkové lžíce medu, 5 polévkových lžic tmavého balzamikového krému, šťáva z jednoho pomeranče, 100 ml oleje. Všechny ingredience smíchejte v misce.Tipy značky Kalamáta Papadimitriou:
Lehký a jednoduchý dip k smaženým pokrmům, rybě anebo sýru Jogurt, balzamikový krém Kalamáta Papadimitriou s pomerančem a citronem, trocha česneku a cibule Marináda na špíz Balzamikový krém, pivo, rajský protlak, trocha tmavého cukru, cibule a česnek Glazura na kuře anebo na rybí filé Rozehřátý Balzamikový krém Kalamata Papadimitriou s pomerančem a citronem, med Zálivka do salátu se světlým balzamikovým krémem Extra panenský olivový olej, hořčice, citronová šťáva, med, Balzamikový krém Kalamáta Papadimitriou s pomerančem a citronem, pepř & sůl Zálivka do salátu s tmavým balzamikovým krémem Extra panenský olivový olej, balzamikový krém Kalamáta Papadimitriou s fíky, pepř & sůl
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)