před 10 lety, 16.05.2015 00:00
Tomáš Čáp
Novinky
Krém z hořké čokolády s kokosovou omáčkou a jahodami
Potřebujeme:
500 ml kokosové alternativy smetany Alpro Coconut Cuisine
300 g hořké čokolády
2 lžíce strouhaného kokosu
Vanilkový lusk
30 g cukru
Kůra z jedné limetky
Dřeň z vanilkového lusku
Postup:
Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni a
Potřebujeme:
500 ml kokosové alternativy smetany Alpro Coconut Cuisine
300 g hořké čokolády
2 lžíce strouhaného kokosu
Vanilkový lusk
30 g cukru
Kůra z jedné limetky
Dřeň z vanilkového lusku
Postup:
Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni a necháme ji vychladnout, aby nebyla horká. 300 ml kokosové smetany Alpro Coconut Cuisine a strouhaný kokos zamícháme do rozehřáté čokolády. 200 ml kokosové smetany Alpro Coconut Cuisine, vanilkový lusk, kůru z jedné limetky a cukr svaříme do lehce husté omáčky. Podáváme s čerstvými jahodami, nebo jiným čerstvým ovocem.
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)