Krém z hořké čokolády s kokosovou omáčkou a jahodami

Krém z hořké čokolády s kokosovou omáčkou a jahodami

Potřebujeme: 500 ml kokosové alternativy smetany Alpro Coconut Cuisine 300 g hořké čokolády 2 lžíce strouhaného kokosu Vanilkový lusk 30 g cukru Kůra z jedné limetky Dřeň z vanilkového lusku   Postup: Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni a


Krém z hořké čokolády s kokosovou omáčkou a jahodamiPotřebujeme: 500 ml kokosové alternativy smetany Alpro Coconut Cuisine 300 g hořké čokolády 2 lžíce strouhaného kokosu Vanilkový lusk 30 g cukru Kůra z jedné limetky Dřeň z vanilkového lusku   Postup: Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni a necháme ji vychladnout, aby nebyla horká. 300 ml kokosové smetany Alpro Coconut Cuisine a strouhaný kokos zamícháme do rozehřáté čokolády. 200 ml kokosové smetany Alpro Coconut Cuisine, vanilkový lusk, kůru z jedné limetky a cukr svaříme do lehce husté omáčky. Podáváme s čerstvými jahodami, nebo jiným čerstvým ovocem.