Gazpacho

Gazpacho

 

Ingredience

1 kg žlutých hruškových nebo červených rajčat na stonku, rozčtvrcených
1 zelená paprika, nakrájená na větší kousky
1 malý stroužek česneku, utřený
200 ml olivového oleje
NUTRILITE All Plant Protein
Volitelně: ciabatta, nakrájená
Volitelně: okurka a červené a žluté papriky, nakrájené na kostičky
50 ml bílého octa
Sůl a pepř

 

POSTUP

  1. Rajčata, zelenou papriku a česnek dejte do mixéru a mixujte 5 minut, nebo dokud nebude zelenina zcela rozmixovaná.
  1. Gazpacho přes cedník přelijte do mísy, čímž odstraníte zbylé nerozmixované kousky.
  1. Gazpacho přelijte zpátky do mixéru, přidejte olej, ocet, sůl a případně i NUTRILITE All Plant Protein. Opět rozmixujte.
  2. Gazpacho dochuťte, a chcete-li dosáhnout řidší konzistence, přijdete trochu vod
  3. Podávejte a nechte si chutnat!