Top účesy pro rok 2014

Top účesy pro rok 2014

Napadlo vás už, že možná potřebujete nějakou změnu? Většina žen po nějaké době, v touze po novém začátku a změně radikálně, změní svůj účes – to jim totiž dodá sebevědomí a novou energii. Podívejte se s námi, které účesy budou v tomto roce nejžhavějšími tre


Napadlo vás už, že možná potřebujete nějakou změnu? Většina žen po nějaké době, v touze po novém začátku a změně radikálně, změní svůj účes – to jim totiž dodá sebevědomí a novou energii. Podívejte se s námi, které účesy budou v tomto roce nejžhavějšími trendy a běžte do toho i vy!

Top ucesy pro rok 2014 - 1

 

Vlny jako od vody

Dobrá zpráva pro všechny ženy, které nad úpravou vlasů nerady tráví zbytečný čas! Mermaid waves, neboli vlny mořské panny, vytvoříte snadno pomocí speciálních přípravků na vlasy, které je jen jemně zkroutí a dodají lesk, nebo prostě nechte vlasy uschnout na vzduchu a trochu je čas od času promačkávejte. Skvěle zafunguje také trik s copánky – vlhké vlasy zapleťte do dvou pevných copů po stranách a přes noc nechte uschnout. Čím přirozeněji vlny vypadají, tím lepší! Tento look na fashion weeku v New Yorku i Paříži zcela zahltil mola.

Krátké střihy

Krátké vlasy jsou velmi praktické, mnoha ženám sluší, a navíc jsou teď nejvíce v kurzu! Ať už půjdete do mikáda nebo do skoro klukovského střihu, poraďte se s kadeřníkem, zda se vámi vybraný účes hodí k vašemu typu a tvaru obličeje. A pak už si jen užívejte pocitu volnosti, který vám „odlehčená“ hlava přinese!

Top ucesy pro rok 2014 - 2

Pěšinky sem, pěšinky tam

Kam s cestičkou (či pěšinkou) na hlavě? Letos se o moc perou dvě možnosti – první je (návrháři oblíbený) typ rovné pěšinky uprostřed hlavy, bloggeři a celebrity zase nedají dopustit na extrémní vychýlení pěšinky (za všechny třeba novozélandská zpěvačka Lorde).

Ať žijí doplňky!

Letos se k nám více než kdy jindy dostanou různé vlasové ozdoby a doplňky. Květinové čelenky, látkové čelenky, plastové a kovové ozdobné čelenky, spony, gumičky… Jednoduchost vlasových střihů a prostost barev tak dokonale vyvážíte a ozvláštníte. Text: natalie k, Foto: polyvore.com [gallery ids="16736,16735,16734,16733,16732"]