MODRÝ ZUB RECEPTY : Lab Kai - pálivý kuřecí salát

MODRÝ ZUB RECEPTY : Lab Kai - pálivý kuřecí salát

Ingredience na 2 porce: 400g kuřecího masa - kuřecí prsa, jemně nasekané nebo mleté 1 lžíce pražené rýže prášek (k dispozici na asijských trzích, nebo si můžete vytvořit svůj vlastní pražením syrové rýže na suché pánvi do hnědé barvy) 3 lžíce nasekaných


Lab Kai 1Ingredience na 2 porce: 400g kuřecího masa - kuřecí prsa, jemně nasekané nebo mleté 1 lžíce pražené rýže prášek (k dispozici na asijských trzích, nebo si můžete vytvořit svůj vlastní pražením syrové rýže na suché pánvi do hnědé barvy) 3 lžíce nasekaných čerstvých lístků koriandru 2 jarní cibulky, nasekané 2 lžíce nasekané šalotky,nebo cibule 3 polévkové lžíce nasekané máty 1/2 lžičky sušených pražených chilli papriček 2 lžíce limetkové šťávy 1 a 1/2 lžíce rybí omáčky čerstvý koriandr nebo máta na ozdobu.. Rozehřejeme pánev přidáme kuřecí maso a na mírném ohni mícháme dokud bude maso propečené. Restujeme s trochou oleje a vývaru. Odložíme z tepla a scedíme přebytečnou vodu. Přidáme rybí omáčku a limetkovou šťávou. Spojíme a přemícháme všechno spolu s koriandrem, cibulí, šalotkou, mátou, rýžovým práškem a sušeným chilli. Množstí chilli podle chuti. Podávejte ihned . Zdobíme větvičkou koriandru, nebo čerstvé máty.Lab Kai 2