před 10 lety, 30.01.2015 00:00
Tomáš Čáp
Novinky
MODRÝ ZUB RECEPTY : Lab Kai - pálivý kuřecí salát
Ingredience na 2 porce:
400g kuřecího masa - kuřecí prsa, jemně nasekané nebo mleté
1 lžíce pražené rýže prášek (k dispozici na asijských trzích, nebo si můžete vytvořit svůj vlastní pražením syrové rýže na suché pánvi do hnědé barvy)
3 lžíce nasekaných
Ingredience na 2 porce:
400g kuřecího masa - kuřecí prsa, jemně nasekané nebo mleté
1 lžíce pražené rýže prášek (k dispozici na asijských trzích, nebo si můžete vytvořit svůj vlastní pražením syrové rýže na suché pánvi do hnědé barvy)
3 lžíce nasekaných čerstvých lístků koriandru
2 jarní cibulky, nasekané
2 lžíce nasekané šalotky,nebo cibule
3 polévkové lžíce nasekané máty
1/2 lžičky sušených pražených chilli papriček
2 lžíce limetkové šťávy
1 a 1/2 lžíce rybí omáčky
čerstvý koriandr nebo máta na ozdobu..
Rozehřejeme pánev přidáme kuřecí maso a na mírném ohni mícháme dokud bude maso propečené. Restujeme s trochou oleje a vývaru. Odložíme z tepla a scedíme přebytečnou vodu. Přidáme rybí omáčku a limetkovou šťávou.
Spojíme a přemícháme všechno spolu s koriandrem, cibulí, šalotkou, mátou, rýžovým práškem a sušeným chilli. Množstí chilli podle chuti. Podávejte ihned .
Zdobíme větvičkou koriandru, nebo čerstvé máty.
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)