Grilovaná kuřecí křídla v marinádě z bílého balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou

Grilovaná kuřecí křídla v marinádě z bílého balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou

Potřebujeme: 28 ks kuřecích křídel 200 g hořčice 5 polévkových lžic kečupu 4 polévkové lžíce bílého balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou 2 polévkové lžíce nasekané petržele 4 polévkové lžíce olivového oleje sůl 2 cukety 1 polévková lžíce najemno na


15Kuřecí křídla2Potřebujeme:

28 ks kuřecích křídel

200 g hořčice

5 polévkových lžic kečupu

4 polévkové lžíce bílého balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou

2 polévkové lžíce nasekané petržele

4 polévkové lžíce olivového oleje

sůl

2 cukety

1 polévková lžíce najemno nasekaného čerstvého tymiánu

Postup:

Křídla naložíme do marinády z plnotučné hořčice, kečupu, bílého balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou, česneku, sekané petržele, soli a olivového oleje. Marinujeme asi 2hodiny, ideálně přes noc. Marinovaná křídla grilujeme na středně rozpáleném grilu.

Cuketu nakrájíme na tenké plátky, které pokapeme olivovým olejem, posypeme najemno nasekaným tymiánem a lehce osolíme. Grilujeme cca 2minuty z každé strany.