Budete potřebovat:
2000 g jablek
2 větvičky rozmarýnu
300 g cukru
2 citrony
6 lžic bílého balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
1 badyán
Postup:
Oloupaná jablka nakrájíme na kostky, které vložíme do zapékací misky, přidáme větvičku rozmar
Budete potřebovat:
2000 g jablek
2 větvičky rozmarýnu
300 g cukru
2 citrony
6 lžic bílého balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
1 badyán
Postup:
Oloupaná jablka nakrájíme na kostky, které vložíme do zapékací misky, přidáme větvičku rozmarýnu, cukr, balzamikový krém, badyán a kůru a šťávu z citronu a přiklopené pečeme v troubě na 140 °C, až jablka zkaramelizují a změknou. Upečenou směs rozmačkáme vidličkou a necháme vychladnout v lednici. Jablečné pyré je skvělou přílohou k tmavým masům a hlavně ke zvěřině!
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)