Polévka z červené řepy

Polévka z červené řepy

Potřebujeme: 500 g syrové červené řepy 1 šalotka 50 cl zeleninového vývaru 20 cl Alpro Rice Cuisine 1 lžička kmínu sůl, pepř   Postup: Kmín zlehka opražíme na pánvi, dokud nezačne vonět, a pak ho rozdrtíme ve hmoždíři. Na mírném plameni lehce osmahn


Polévka z červené řepyPotřebujeme:

500 g syrové červené řepy 1 šalotka 50 cl zeleninového vývaru 20 cl Alpro Rice Cuisine 1 lžička kmínu sůl, pepř  

Postup:

Kmín zlehka opražíme na pánvi, dokud nezačne vonět, a pak ho rozdrtíme ve hmoždíři. Na mírném plameni lehce osmahneme šalotku. Přidáme na kostičky nakrájenou červenou řepu, orestujeme a přilijeme vývar. V zakryté nádobě vaříme cca 20 minut. Přidáme rýžovou alternativu smetany na vaření Alpro Rice Cuisine a dusíme ještě zhruba 10 minut. Osolíme a okořeníme kmínem a černým pepřem. Odstavíme a dohladka rozmixujeme.