Avokádový sendvič s mandlonézou

Avokádový sendvič s mandlonézou

Avokádový sendvič s mandlonézou Mandlonéza: 1 šálek loupaných mandlí 250 ml mandlového nápoje Alpro Almond Original 1 lžíce dijonské hořčice kůra a šťáva z 1 citronu 2 lžičky kurkumy 2 lžíce olivového oleje sůl a pepř Sendviče: 4 plátky tmavého chleba


Avokádový sendvič s mandlonézou Mandlonéza:Avokádový sendvič s mandlonézou 1 šálek loupaných mandlí 250 ml mandlového nápoje Alpro Almond Original 1 lžíce dijonské hořčice kůra a šťáva z 1 citronu 2 lžičky kurkumy 2 lžíce olivového oleje sůl a pepř Sendviče: 4 plátky tmavého chleba 1 avokádo řeřicha, ředkvičky, nasekaná pažitka sůl a pepř Pro přípravu mandlonézy v mixéru rozmixujeme všechny ingredience kromě olivového oleje. Olej postupně přikapáváme. Vytvoříme hladkou hmotu, v případě potřeby přidáme mandlový nápoj nebo olivový olej. Ochutnáme a dokořeníme. Plátky chleba potřeme trochou mandlonézy a ozdobíme je avokádem, řeřichou, ředkvičkami a nasekanou pažitkou. Podle chuti osolíme a posypeme čerstvě mletým pepřem.