Steak z nízkého roštěnce marinovaný v BBQ balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou

Steak z nízkého roštěnce marinovaný v BBQ balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou

Co budete potřebovat: -4 steaky z nízkého roštěnce  -4 lžíce BBQ balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou -3 lžíce olivového oleje -8 plátků slaniny -200 g gorgonzoly -3 lžíce chili balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou -2 lžíce nasekaných bylinek (tymián a


Co budete potřebovat: -4 steaky z nízkého roštěnce Steak roštěnec_S -4 lžíce BBQ balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou -3 lžíce olivového oleje -8 plátků slaniny -200 g gorgonzoly -3 lžíce chili balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou -2 lžíce nasekaných bylinek (tymián a rozmarýn) -400 g směsi různých druhů salátu Z BBQ balzamikového krému a olivového oleje vymícháme marinádu. Steaky osolíme, opepříme, obalíme nasekanými bylinkami a vložíme do připravené marinády. Necháme marinovat alespoň hodinu. Pečeme na rozpáleném grilu z obou stran asi 10-15 minut. Slaninu na grilu opečeme dokřupava. Listy salátu vložíme do mísy, dochutíme chili balzamikovým krémem, dvěma lžícemi olivového oleje a solí, přidáme na menší kousky rozmačkanou gorgonzolu. Podáváme s masem a opečenou slaninou.