Podzimní mlsání s Alpro

Podzimní mlsání s Alpro

Borůvkovo jablečný kompot 600 g rostlinné alternativy jogurtu Alpro s mandlemi 2 jablka 250 g ostružin 1 lžička skořice ořechy na ozdobu Jablka nakrájená na kousky opečeme na másle dozlatova s trochou skořice. Nakonec přidáme ostružiny. Teplou směs dáme do mističky


boruvkovo-jablecny-kompotBorůvkovo jablečný kompot 600 g rostlinné alternativy jogurtu Alpro s mandlemi 2 jablka 250 g ostružin 1 lžička skořice ořechy na ozdobu Jablka nakrájená na kousky opečeme na másle dozlatova s trochou skořice. Nakonec přidáme ostružiny. Teplou směs dáme do mističky s rostlinnou alternativou jogurtu Alpro s mandlemi. Dozdobíme ořechy.   bananovo-pomerancova-pochoutka-s-musliBanánovo pomerančová pochoutka s müsli 600 g rostlinné alternativy jogurtu Alpro s mandlemi 2 banány 2 pomeranče 12 lžic müsli Z pomerančů vykrájíme dužinu. Banány rozmačkáme na kaši. Do mističek navrstvíme rozmačkaný banán, pomerančovou dužinu a alternativu jogurtu Alpro s mandlemi. Posypeme müsli a dozdobíme pomerančem.   kiwi-boruvkova-granolaKiwi & borůvková granola 100 g ovesných vloček 40 g dýňových semínek 75 g ořechů, nahrubo nasekaných (lískové ořechy, para ořechy, vlašské ořechy, mandle, kešu) 2 lžíce lněných semínek 50 g medu 1 lžíce kokosového oleje hrst strouhaného kokosu hrst sušeného ovoce (rozinky, brusinky, meruňky) špetka skořice špetka mořské soli 2 kiwi 125 g borůvek 600 g rostlinné alternativy jogurtu Alpro bílé Všechny suché přísady, s výjimkou sušeného ovoce, smícháme v misce. V hrnci rozehřejeme kokosový olej a med a přimícháme suché přísady. Mezitím předehřejeme troubu na 170 °C. Směs rozprostřeme rovnoměrně na plech a pečeme asi 20 až 25 minut. Po 10 minutách promícháme. Několik minut před koncem pečení přidáme na pekáč sušené ovoce. Granolu necháme vychladnout a uložíme ji do vzduchotěsné. Rostlinnou alternativu jogurtu rozdělíme do 4 misek, navrch položíme plátky kiwi a borůvky a posypeme připravenou granolou. Podzimní cheesecake podzimni-cheesecake200 g mandlí a lískových oříšků 75 ml agávového sirupu 75 ml rozpuštěného kokosového oleje špetka soli 250 g dýně polovina jablka 10 plátků želatiny lžička skořice 600 ml sójové alternativy jogurtu Alpro s vanilkou 300 ml kokosové alternativy smetany Alpro Coconut Cuisine Nejprve rozmixujeme mandle a lískové ořechy s agáve sirupem, rozpuštěným kokosovým olejem a špetkou soli. Směs vložíme do formy vystlané pečícím papírem. Pečeme v předehřáté troubě při 180 °C 8 až 10 minut, vyjmeme z trouby a necháme vychladnout. Dýni a jablko nakrájíme na kousky a uvaříme doměkka. Poté je rozmixujeme a ochutíme skořicí a 1 lžící sirupu z agáve. Necháme vychladnout. 6 namočených plátků želatiny smícháme s kokosovou alternativou smetany Alpro Coconut Cuisine a sójovou alternativou jogurtu Alpro s vanilkou. Nalijeme na korpus a necháme ztuhnout (cca 2 hodiny). Zbývající 4 plátky želatiny promícháme s dýňovo-jablečnou kaší. Nalijeme na cheesecake a necháme ztuhnout. Nakonec dort dozdobíme tenkými plátky jablek potřenými citrónovou šťávou.