Vienna passion

Vienna passion

Co budete potřebovat:

  • 3 cl ginu
  • 2 cl marakujové šťávy
  • 2,5 cl čerstvé limetkové šťávy
  • 2 cl domácího mango-chilli sirupu s čokoládou
  • 1 vejce
  • Větvičku rozmarýny
  • Led

Mango-chilli sirup s čokoládou:

  • 800 g manga
  • 200 g vysokoprocentní čokolády (ideálně 70 %)
  • 6 chilli papriček
  • 500 ml vody
  • 1 kg Korunního cukru na přípravu sirupu z bobulového ovoce

Jako první si připravte sirup – cukr rozvařte ve vodě. Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a přidejte ji do horkého rozvaru. Přidejte mangové pyré a nechte přes noc odstát. Poté propasírujte, šťávu nechte projít varem, horký sirup lijte do lahví a uchovávejte je v chladu.

Pro přípravu koktejlu odměřte všechny tekuté ingredience na koktejl, nalijte je do shakeru a protřepejte. Poté přidejte led a opět protřepejte. Koktejl servírujete v martini sklenici a ozdobte rozmarýnem.

 

 

Více informací na: www.korunnicukr.cz nebo www.facebook.com/Korunnicukr. Nově jsme i na Instagramu @korunnicukr.

 

Zdroj foto: Shutterstock

 

Ingredience: