Vienna passion
Co budete potřebovat:
- 3 cl ginu
- 2 cl marakujové šťávy
- 2,5 cl čerstvé limetkové šťávy
- 2 cl domácího mango-chilli sirupu s čokoládou
- 1 vejce
- Větvičku rozmarýny
- Led
Mango-chilli sirup s čokoládou:
- 800 g manga
- 200 g vysokoprocentní čokolády (ideálně 70 %)
- 6 chilli papriček
- 500 ml vody
- 1 kg Korunního cukru na přípravu sirupu z bobulového ovoce
Jako první si připravte sirup – cukr rozvařte ve vodě. Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a přidejte ji do horkého rozvaru. Přidejte mangové pyré a nechte přes noc odstát. Poté propasírujte, šťávu nechte projít varem, horký sirup lijte do lahví a uchovávejte je v chladu.
Pro přípravu koktejlu odměřte všechny tekuté ingredience na koktejl, nalijte je do shakeru a protřepejte. Poté přidejte led a opět protřepejte. Koktejl servírujete v martini sklenici a ozdobte rozmarýnem.
Více informací na: www.korunnicukr.cz nebo www.facebook.com/Korunnicukr. Nově jsme i na Instagramu @korunnicukr.
Zdroj foto: Shutterstock
Ingredience: