Nočky s růžičkovou kapustou, kysaným zelím a krůtí klobásou
Počet porcí: 4 porce Doba přípravy: 40 minut Náročnost: *
Ingredience:
400 g nočků
10 ks růžičkové kapusty
2 kulaté ředkve
150 g kysaného zelí
2 krůtí klobásy Prominent od PROMINENT CZ s. r. o. z Karlovarského kraje
1 cibule
20 g másla
sůl, pepř, velkolistá petržel
Postup:
- Na rozpálené pánvi opečeme nakrájené a předem uvařené kapustičky, poté přidáme cibuli
a ředkev a opečeme je do zlatova. Přidáme zelí s trochou šťávy, směs osolíme a opeříme
a necháme prohřát. - Na druhé pánvi opečeme klobásu nakrájenou na plátky, poté i nočky, aby byly také zlehka opečené.
- Zeleninu i nočky smícháme dohromady. Můžeme přidat trošku láku ze zelí, aby směs byla lehce kyselá. Nakonec přidáme máslo a nasekanou petržel.
zdroj: www.regionalnipotravina.cz
Ingredience: