Nočky s růžičkovou kapustou, kysaným zelím a krůtí klobásou

Nočky s růžičkovou kapustou, kysaným zelím a krůtí klobásou

 

Počet porcí: 4 porce Doba přípravy: 40 minut Náročnost: *

Ingredience:

400 g nočků
10 ks růžičkové kapusty
2 kulaté ředkve
150 g kysaného zelí
2 krůtí klobásy Prominent od PROMINENT CZ s. r. o. z Karlovarského kraje
1 cibule
20 g másla
sůl, pepř, velkolistá petržel

 

Postup:

  1. Na rozpálené pánvi opečeme nakrájené a předem uvařené kapustičky, poté přidáme cibuli
    a ředkev a opečeme je do zlatova. Přidáme zelí s trochou šťávy, směs osolíme a opeříme
    a necháme prohřát.
  2. Na druhé pánvi opečeme klobásu nakrájenou na plátky, poté i nočky, aby byly také zlehka opečené.
  3. Zeleninu i nočky smícháme dohromady. Můžeme přidat trošku láku ze zelí, aby směs byla lehce kyselá. Nakonec přidáme máslo a nasekanou petržel.

 

zdroj: www.regionalnipotravina.cz 

 

Ingredience: