Špaldový wrap

Špaldový wrap

Ingredience

Na 2 placky:

  • 65 g celozrnné špaldové mouky Babiččina volba
  • 60 ml vařící vody
  • 1 lžíce olivového nebo řepkového oleje

Na dokončení:

  • 3 lžíce mraženého hrášku
  • 1 lžíce žervé
  • listový salát, rajčata
  • halloumi sýr
  • ředkvičky
  • bylinky a koření podle chuti
  • případně dip, jogurt a další

 

Postup

Celozrnné wrapy jsou příjemným zpestřením jídelníčku a s celozrnnou jemně mletou špaldovou moukou Babiččina volba se povedou a budou velmi chutné a křupavé.

V misce smíchejte mouku, olej a vodu, vznikne hutné těstíčko. Rozdělte ho na dvě části a vyválejte placky. Dejte péct na 170° do trouby na 4 minuty.

Na náplň rozmělněte hrášek s žervé, jemně osolte, zakápněte citronem. Pokrájejte zeleninu, krájený sýr ogrilujte a servírujte. Přidat můžete i oblíbený dip nebo ochucený jogurt. Placky jsou určené k aktuální spotřebě, z vlastní zkušenosti nedoporučujeme nechávat je na později. Jsou hotové opravdu rychle, tak se vyplatí, připravit je vždy čerstvé.