Panna Cotta tartaletky

Panna Cotta tartaletky

Ingredience

  • 2 balení máslových tartaletek M&S
  • 0,5l smetany
  • 3 plátky želatiny
  • 3 lžíce cukru krupice
  • Semínka z 1 vanilkového lusku / lžička přírodního vanilkového extraktu
  • Ovoce, květiny, oříšky na ozdobu

Postup
Do kastrolu nalijte smetanu s cukrem a na středním plamenu míchejte do té doby, než se cukr rozpustí. Želatinu namočte do vody, po 5 minutách ji vyždímejte a přidejte do kastrolu. Počkejte, až se zcela rozpustí a naplňte tartaletky. Pozor, smetana nesmí projít varem, udržujte ji asi na 80 stupních. Ideální je použít digitální teploměr. Tartaletky nechte nejdříve zchladnout na lince a poté je dejte alespoň na 4 hodiny do lednice.

Tartaletky zdobte podle vlastní fantazie, například ovocem, květinami či pistáciemi.

Dobrou chuť :)

Tento recept pro vás z M&S surovin připravila Cat & Cook. Více na marksandspencerfood.cz

 

 

Ingredience: