Česnečka s parmezánem a šunkovými lupínky

Česnečka s parmezánem a šunkovými lupínky

Suroviny

  • Žloutek 1 ks
  • Strouhaný parmazán 1 lžíce
  • Olej 1 lžíce
  • Česneková pasta Hamé 1 lžíce
  • Šunka 3 plátky
  • Polévkové koření 1 špetka

 

  • Česnekovou pastu smíchejte s nastrouhaným parmazánem. Šunku nakrájejte na menší kousky a opečte na troše oleje.

    Rovnou do hlubokého talíře opatrně vyklepněte žloutek. Přidejte česnekovou směs, polévkové koření a opečenou šunku.

    Zalijte vroucí vodou. Žloutek hned promíchejte, aby se na talíři uvařil, a můžete se rovnou pustit do jídla.

    TIP! Brambory a chleba promění česnečku ve vydatné jídlo. Chlebové kostičky opečte nasucho, a pokud máte vařené brambory, pokrájejte je rovnou do talíře.

     

    Zdroj: http://www.receptyschuti.cz/recept/cesnecka-s-parmazanem-a-sunkovymi-lupinky/1737

     

     

Ingredience:

brambory česnek