Potřebujeme:
4 filátka z mořského vlka
300 g rýže arborio
2 šalotky
200 ml bílého vína
300 ml mandlového Alpro nápoje
100 ml Alpro Cuisine
1 svazek kopru
rybí vývar (nebo voda)
4 vejce
Postup:
Najemno nakrájenou šalotku zlehka zpěníme na olivovém
Potřebujeme:
4 filátka z mořského vlka
300 g rýže arborio
2 šalotky
200 ml bílého vína
300 ml mandlového Alpro nápoje
100 ml Alpro Cuisine
1 svazek kopru
rybí vývar (nebo voda)
4 vejce
Postup:
Najemno nakrájenou šalotku zlehka zpěníme na olivovém oleji. Přidáme rýži, orestujeme a zalijeme vínem. Pomalu vaříme, postupně dle potřeby přiléváme vývar, dokud se rýže neuvaří na skus. Poté přidáme mandlový nápoj Alpro, Alpro Cuisine a nasekaný kopr. Vejce vaříme ve vroucí vodě 7 minut, oloupeme a osolíme. Filátko z mořského vlka osolíme a opečeme na rozpálené pánvi, ke konci pečení přidáme bylinky.
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)